Koliko cesto i lako se 'zaljubljujete' u umetnike

Started by rafa, May 19, 2009, 05:57:43 PM

Previous topic - Next topic

maripoza

Dobro, i kom je naucniku zapala dvanaestica?   :turpija:  :D
Old enough to know better, but too young to care.

margo

Quote from: jokavata on June 08, 2009, 11:27:44 PM
jao, sto je dobra tema! :girl_haha:
moja prva ljubav je bio zdravko colic. druga vilem dafo. treca i vecna dejvid bouvi. cetvrta oliver rid. peta gejbrijel brn. sesta manu cao. sedma dzejms dzojs. osma rambo amadeus. deveta momcilo nastasijevic. deseta ernesto sabato. jedanaesta dzeremi bret.
posle osam godina sa jednim u rl, takve mi budalastine ne padaju na pamet.  :fool:
sad pogledjivam iskljucivo naucnike! :girl_in_love:

Uuuu, dodji kod mene, imam bazu podataka naucnika - pretrazicemo ga po svim parametrima ;D Prvo izaberi oblast nauke, a za ostalo cemo lako :D
Mina 25.07.2003.

Nevenche

e, a jel' se secate danijela?  :-[on mi je najvece razocarenje u zivotu, kad sam cula da mu je zena u sigurnoj kuci! :o

AnaK

Danijel - Evrovizija - Džuli?  :blink: Ja sam mislila da je gej  :o
Janko 23.7.2002.

maripoza

Nanny Ogg

Quote from: margo on June 09, 2009, 07:08:07 AM
Uuuu, dodji kod mene, imam bazu podataka naucnika - pretrazicemo ga po svim parametrima ;D Prvo izaberi oblast nauke, a za ostalo cemo lako :D

:girl_haha: :girl_haha: :girl_haha:
Htedoh ovo da joj predlozim

Ajte zene, ne dram'te

jokavata

Quote from: maripoza on June 08, 2009, 11:47:06 PM
Dobro, i kom je naucniku zapala dvanaestica?   :turpija:  :D

za sad je dvojka, ali perspektivna! :girl_in_love:

jokavata

Quote from: margo on June 09, 2009, 07:08:07 AM
hvala lepo, samo sam se salila. :girl_haha:
zapravo bezim od njih kao djavo od krsta vec godinama. i nikad mi nije bilo tesko da pobegnem.  :lol:
nego, ironija sudbine... :girl_in_love:

niya

23.09.2009
Aaliyah Riley Anna
Rhea Neve Emma    
Xenia Kiera Leah

maripoza

Quote from: niya on June 10, 2009, 03:59:46 PM
:o od kud ti ovde?

Mooooliiiiiim?  :o
Pa pravim spisak umetnika, da odmah maznem one nerezervisane. :lol:

rafa

Ja ne mogu prosto da verujem na sta sam pala, ali sam se totalno i neopozivo zaljubila u Grahama
(ne u Jude Law-a  :rofl:).
Bas bih jednog ovakvog istog Grahama.  :girl_in_love:  :love32: :crycry:

That's The Way It Is - Graham & Amanda - The Holiday
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Mirka

Hahha kakva luda tema
Ja sam nekom prilikom danima bila opčinjena (nakon neke književne večeri) Davidom Albaharijem. Za ne poverovati, hipnotisao me pričom

A od ovih serijskih... hm, ne mogu sad nikoga da se setim, a da dok sam pratila Prison Break onaj omladinac, glavni, uf...
Jeremi Irons, Rupert Everet i ti takvi mršavci su mi konstantna tiha patnja  :lol:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

martina

ovako je kod mene

uglavnom plavusani ... lik i djelo, uloge manje vise

matt damon... obozavam good will hunting ( koji je on napisao sa ben affleckom). i inace, volim i lik i djelo... svidja mi se kako se nista o njemu ne zna u svakodnevnoj stampi... covjek kao da je neka zvijezda iz starinskih dana... fizicki je bas prototip onoga sto mi se svidja...

brad pitt... oduvijek... sad je malo previse izvikan, ali definitivno mislim da ima orla u glavi, ali se pravi normalan

johnny depp ... loood skroz

muzicari... slabo nesto...
pisci... a-a
jedino bih voljela da upoznam nenada velickovica... on je genijalni genijalac... ali samo onako, da popricamo
volim pancica, zivkova, jergovica, hemona, bazdulja, emira imamovica, viktora ivancica... ali nije to to

in real life sam jednom davno bila zaljubljena u jednog slikara... dok nismo malo popricali

znam, onako, poprilicnu kolicinu umjetnika ( mahom glumaca, ali i nesto slikara) i iz raznoraznih razloga mi nikad nije palo na pamet da se zaljubim i u koga od njih...
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

Ne mogu ja da se zaljubim u nesto nedostizno i sto ne moze da bude moje :rofl: