Main Menu

Japanske obrve

Started by Deda, June 12, 2015, 11:23:02 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Quote from: emge on June 12, 2015, 10:34:19 PM
A zašto se ovo radi? kad žena ostane bez prirodnih obrva?

:rofl: :lol:

To ono kao ranije kad se zanesu pa preteraju sa čupanjem pa onda izvuku olovkom jednu crtu. Imala sam ja jednu takvu profesorku u srednjoj školi, kakav frik. :lol:

Margarita

a sta se radi kad prirodne porastu?
ja bih volela da postoji nesto sto moze da se uradi da vise nikad ne moram da pridjem pinceti :rofl:

AnaK

Pa postoji, ona elektroliza ili kako već. Laser se ne radi tako blizu očiju.
Janko 23.7.2002.

maxic

Cek cek, ovo se iscrta i traje neko vrijeme? Ja ovo nisam nikad vidjela uzivo a vidjam po fotkama sve besprijekorne obrve.
Mozda cu i morati da to uradim :lol: ova moja Indijka nece uspjeti da me primi prije polaska. Oh well
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

moma

Quote from: emge on June 12, 2015, 10:34:19 PM
A zašto se ovo radi? kad žena ostane bez prirodnih obrva?

ja imam samo da kžem da mi se svidja taj puniji prirodniji oblik obrva i da mi je drago što se moda mijenja. One nacrtane, smao jedna linija mi se nikad nisu svidjale.
takoDZe
Moje su ovakve kakve se sad traze
Yakve su bile i kad su bile moderne tanke

Glitter

pa nije valjda da nema sredine u tim obrvama :think:
samo guste ili samo crtice?

senka

ja volim tu sredinu
ili pre tanke nego debele
bruk silds nikako
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Glitter

ja volim lepo oblikovane obrve, debljina obrva manje vise samo dok nije onaj cupavi pocetak obrve

Lani

Ni ja ne volim te predebele, moje su uvek bile ni tamo ni vamo.

Glitter

i ne dopada mi se kontrast koji sada furaju, crne obrve i blajhana kosa, to mi bas odskace

Blue

ja imam prirodno debele obrve, ali istanjujem ih i uvek inisistiram da bas budu onako tanke  :girl_in_love:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Dacko

Moje su pa ponegde previše istanjene i uopšte više ne rastu na mestima gde bih ja htela da ih povratim, zato i razmatram ovo iscrtavanje.

:ph34r:

meni je od svih zezanja na tu temu najbolja fora "pamtim kad su obrve bile od dlaka"  :lol:

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

cici