Main Menu

Japanske obrve

Started by Deda, June 12, 2015, 11:23:02 AM

Previous topic - Next topic

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Dada

Koji je to red velicina? Meni bi farbanje trepavica, kad bi moglo da bude trajno :lol: i iscrtavanje usta rijesili problem sminkanja :girl_haha:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

Linija oko usana kod te moje druge preporuke je, mislim, 100€. A kompletna usta, sa senčenjem 150 ili 170. I traje 3-5 godina.
Janko 23.7.2002.

Lani

A brate vredi li linija oko usta 100 evrića?  :think: Ili cela usta za 150?
Doduše, ja volim da se mackam, da bacam pare na olovke, karmine i slične stvari, bilo bi mi žao da se odreknem toga na par godina.  :lol:

AnaK

Meni cela usta vrede, na par godina. Pa da uvek imam file koji volim, a da kad mi se menja boja jednostavno stavim karmin koji mi se nosi. Ali da se ne prepadnem ujutru  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Lani

Imaš li tu prava na neke korekcije posle određenog vremena ili guraš tako dok izdrži?

AnaK

Ma ima prava na korekcije po potrebi. S tim što kažu da par godina ništa ne mrda, posle krene da bledi, pa volj' ti da koriguješ, volj da se šminkaš preko i čekaš da izbledi sve.
Ja bih, u stvari, volela neku prirodnu boju mesa (boju usana kakve prirodno imaju moj brat i kuma), oblik ne bih ništa dirala, njim sam u potpunosti zaadovoljna. Mene smara svakodnevno nanošenje karmina nekoliko puta dnevno, otkako je lipfinity zamenio sve boje i nije ostavio nijednu koju bih nosila. :crycry:
Janko 23.7.2002.

cici

Ako tih 150e garantuju to sto se trazi i zeli onda vredi odvojiti i uloziti, samo treba uzeti u obzir da ni karmin koji se bude stavljao preko nece biti iste boje nego iznetnizvniji jer je boja usana sa trajnom sminkom vec malo drugacija.

Glitter

mislim da bi meni najproblematicnije bilo da li ce boja koju sam odabrala za usne zaista biti takva na usnama jer koza individualno prima boju

Lani

Da... ali to realno ni ne možeš da znaš dok ne rizikuješ pa probaš.
A ja recimo ne volim kad neko ima prirodno rumena usta, posebno na muškarcima to ne volim da vidim.

Glitter

pa da, ali ono em das 150 jura, em boja ne bude bas ona koju si htela  :crazy:
ja ipak volim da mackam usne i kupujem olovke sve tako  :girl_haha:

AnaK

Volim i ja, kad idem na kafu i u izlazak :lol: Ali me stvarno smara da od 7 ujutru obnavljam karmin na svakih sat-dva da ne izgleda dronjavo.
Janko 23.7.2002.

Blue

Quote from: Lani on September 07, 2015, 01:34:24 PM
A ja recimo ne volim kad neko ima prirodno rumena usta, posebno na muškarcima to ne volim da vidim.

kao Vucic  :lol:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Glitter

Quote from: Lani on September 07, 2015, 01:34:24 PM

isto

AnaK

A meni ne smeta, samo zavidim  :rofl:
Janko 23.7.2002.