Main Menu

Lefkada

Started by senka, July 07, 2015, 08:36:45 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

Sjajni putopisi, senka :good:

Jedno je sigurno - Lefkada definitivno nije za mene :rofl:

senka

Iskreno, umorili smo se. Jesmo mi za svrckanja, voznju istrazivanja, pokret...ali posle ovog letovanja nam treba odmor   :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

AnaK

Stvarno fenomenalno - i boja vode, i sreća klinaca  :girl_in_love: Nisam sigurna da vredi stezanja u grudima, ali sveg ostalog vredi  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

senka

Bili su ogromni talasi, struja mnogo jaka, uopste nije naivno. Izadjem iz vode zadihana kao da sam kilometre preplivala, a ja se samo borila da ostanem u mestu  :rofl:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Margarita

divni predeli, samo malo otezan pristup :girl_haha: divne fotke na fb :)
mi se juce setaki po nekim vrletima, rekla sam mm-u da u takve setnje mozee da me vodi i na lefkadi :rofl:

Deda

:lol:
Senka,mi samo presli od nea skioni do hanajotija preko planinw, ni desetina tvojih uzbudjenja, htela sam da umrem
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

gasha

Senka boje su savrsene
plaze izgledaju kao one iz maste
jedino sto mislim da bih odlepila od tolike voznje
volim malo i da odmaram kraj bazena
Mada je tamo uglavnom guzva
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

kalimero

ja nemam toliko problem sa voznjom, po sitoniji smo non stop u pokretu, al bih umrEla od tih putica, stepenica, visina, trosnih ograda.....  :crycry: senka, svaka ti cast, mislim, svima vama, al tebi posebno  :clap:

slike naravno gledam tek veceras sa stabilnog
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Praslin

Senka, divno je sve  :girl_in_love:
Klinci su ti savršeni i njihovi izrazi lica pokazuju da je sav taj trud imao smisla  :girl_in_love:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Vila

Mmov brat i devojka mu su prošle godine bili na lLefkadi, sve znam koliko je lepo, ali već tada nam je bilo jasno da nam se ne ide :rofl: jer bi lipsali od tih stepenica  :rofl1:
Savršeno je, prelepo, ali brate, nedostupno :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

senka

da ne ostanem duzna stepenice

vodopadi, 10min od nas, parking, pa navodnih 350m, nista im vise ne verujem  :lol: nista posebno, al ajde volimo sve da vidimo kad smo vec tu...
kafic na lepom mestu i cika koji prodaje rakiju od nara, zao mi sto ne kupih
put peske malo uzbrdo, pa neke stazice prasnjave sa klizavim kamenjem, sve vreme se usput vidi neka voda koja vise lici na kisni odliv, a da upotpuni dozivljaj ima i kake po putu  :lol:

neki zid niz koji lije voda

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

bubi

Senka baš je lepo.

Unabebili

Obozavam nacin na koji vidis stvari,
koje uglove hvatas, obozavam kad slikas svoju veselu druzinu  :love32:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

senka

vinarija negde izmedju nidrija i sivote (ove lefkadske)

vrlo lepo iskustvo, docekao nas je vlasnik, mali obilazak vinarije sa pojasnjenjima, pridruzise nam se novosadjani vlasnici vinarije Bjelica, pa degustacija jedno belo, drugo, roze, crveno, slatka...
malo klecanja nogu  :girl_haha:
200k flasa godisnje izbace, izvoze za nemacku, holandiju, usa...cene s od 6-8e
belo im je primat

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Senka  :girl_in_love: I vodopad  :girl_in_love:

Bili su i mm kolege sa ženama pre 2 godine ali nijedni ni drugi u to vreme nisu još imali decu, naravno da su se super proveli i ništa im nije bilo teško. :girl_haha:
Senka, tebi hvala na ovako divnom i detaljnom putopisu  :kiss1:, znači mi da čitam iskustva nekog koga znam i kome verujem umesto nekih anonimnih ljudi sa putovanja. info. Ipak ćemo sačekati još par godina za Lefkadu a tražiti za sledeću godinu nešto pitomije. Nije samo zbog stepenica i kozjih staza, mislim da si skoro za svaku navedenu plažu napisala da nema plićaka, odmah kreće duboko i sl. tako da ja sa ove moje dve babe  :lol:, znam da bi mi preselo posle dva dana. Iva se ne buni za talase i dubinu, ali Una recimo neće u vodu ako ima i najmanjih talasa. Svaki odlazak na Paradajz plažu ona presedi na obali.
Ali zato Iva zanoveta za svaku plažu gde mora da se pešači duže od 20 metara.  :crazy: Prošle godine se jedino nije bunila za Giolu ali to zato što joj je bila obećana rupa u steni u koju će moći da skače.  ;D