Main Menu

Lefkada

Started by senka, July 07, 2015, 08:36:45 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

NenaS

Sve je tako divno :girl_in_love:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

kalimero

al ove stepenice su stvarno surove  :nokti2: i zamisli kad umoran od sunca i plivanja krenes da vuces trista svasta uz stepenice  :crazy:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

senka

Lani, ove plaze koje su 200m do kolena stvarno nisu vredne dolaska ovde.
rekla bih da je sve ovde za decu 10+ dobro rasplozenu za avanture, voznju i roditelje sa strpljenjem u svakom smislu.
ali kao sto sam vec rekla, prevashodno za momka i devojku koji na motorcetu stizu svuda

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Pa to, takav utisak i ja stičem iz svega što pišeš.  :) :kiss1:

AnaK

Povratak s plaže ko pohod ka Njegoševom mauzeleju, bokte :nesvest:
Janko 23.7.2002.

Dawn

Svaka čast za putopis, prelepe su fotke :love32:

emge

Divan putopis, divne fotke... svidja mi se sitan šljunak, svidja mi se boja vode, ne svidjaju mi se stepenice :lol:

linga

Divno je i predivno Senka. Zaključujemda za ovakvu avanturu treba da imaš veliku i strpljivu decu avanturiste, ili da budeš bar 15 dana na moru, pa da posle jednog ovakvog imaš jedan dan bleje na najbližoj plaži.
Ali predivno svakako  :girl_in_love:

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

cici

Divno, i svaka vam cast na tolikom entuzijazmu da obidjete sve to.

anelore

Ja kao drugarica emge, uzivah dok sam citala, ali ne bih rekla da je za nas. Prvi bi me MM oduvao  :rofl: :rofl:

Summer

Sve je tako lepo  :girl_in_love:

Mm i ja smo spremni za ovakvu avanturu, ali deca jos nisu, tj. David bi bio vrlo brzo, on je neumoran, ali za ovo dvoje ima jos da se saceka.

Quote from: Deda on July 12, 2015, 03:12:07 PM
:lol:
Senka,mi samo presli od nea skioni do hanajotija preko planinw, ni desetina tvojih uzbudjenja, htela sam da umrem

To je stvarno pis of kejk. Mi smo se sad spustali nekim kozjim stazama na drugu stranu.Pilion, autom, nije mi bilo svejedno, a mm kaze da mu je skroz ok, deca nisu ni obratila paznju.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

MissL

Prelepo, stvarno. Nestvarno.
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

prevodilica

ja ću se razbolim ako nastavim da čitam i gledam ove slike, otud od mene samo :crycry:

prelepo je sve, ali sve :girl_in_love: