Main Menu

Gadžeti koje planirate da kupite

Started by Praslin, July 12, 2015, 03:59:56 PM

Previous topic - Next topic

maripoza

Dacu ti ja ovo moje da probas, da vidis odgovara li ti (podseti me prilikom sledeceg vidjanja). Mislim da je za tu povremenu upotrebu, kad nisi kod kuce, skroz odgovarajuce. Ne znam da li je to isto kao ovo sto si htela da kupis, ali meni na slici izgleda gotovo identicno.
Old enough to know better, but too young to care.

Dawn

Komp retko jer ga imam u svim školama, a uspevam da završim i preko telefona sve što je hitno i bitno.

Praslin

Jasno. Ja stalno vukljam komp, često mi treba, pa sam mislila da bi ovo bilo zgodno za prvu pomoć.

Maro, sjajno! Hvalaaa! Samo da probam, pa da vidim da li ima smisla da kupujem.

Btw., kad ćemo da se viđamo? Xe se valjda vratila iz egzila.  :clap:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

maripoza

Kad god hoces. Vratila se, prijavila se vec. :lol:
Kad ti ono rece da ti pocinje godisnji odmor ciji se prvi dan sastoji od odlaska na posao? :girl_haha:

Praslin

Sutra mi počinje odmor i ceo dan ću biti na poslu  :-[

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Praslin

Za sada sam odustala od tastaturice, sve se nadam da ću nešto sebi kupiti iz nekog od projekata.

Sad imam novu fiksaciju  :girl_haha:  satove  :-[

Utripovala sam se da sebi kupim neki od onih fitnes satova, što mere sve i svašta, da se dodatno motivišem da vežbam  :-[  Znam da zvuči blesavo i bebasto, ali ja to tako vooolim  :-[ :girl_haha:

Je l' ima neko iskustva?

maripoza

Nemam iskustvo, ali da ti dobacim ovde da imam gomilu nekakvih Sundjer Bob kesica za tvoje dete, pa da preuzmes ako vam je jos aktuelno. :lol:

Praslin

Jao, jao, kakav je tvoj žmu duša velika  :girl_in_love:
Obavezno da pokupim, aktuelno nam je  :girl_haha:  navukao nas je  :baba:

maripoza

Ajde, vidi hoces li u kombinaciji sa vinom, travkama za veceru ili brzinski usput. :lol:

Xe

Jel ja ovde da nađem vino i travke a da me niko nije obavestio?
Imam ja još par litara travki da se potroše, ne treba me eliminisati iz alkoholne kafene jednačine. :baba:
Mislim origana itakoto, ne onih travki  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Glitter

Quote from: Praslin on September 11, 2015, 07:47:36 PM
Za sada sam odustala od tastaturice, sve se nadam da ću nešto sebi kupiti iz nekog od projekata.

Sad imam novu fiksaciju  :girl_haha:  satove  :-[

Utripovala sam se da sebi kupim neki od onih fitnes satova, što mere sve i svašta, da se dodatno motivišem da vežbam  :-[  Znam da zvuči blesavo i bebasto, ali ja to tako vooolim  :-[ :girl_haha:

Je l' ima neko iskustva?
imam fitbit, svidja mi se, ali bih volela fitbit HR jer je dodatak da meri i otkucaje srca
poveze se na app i sinhronizuje sa satom

Praslin

Quote from: Glitter on September 11, 2015, 09:41:47 PM
imam fitbit, svidja mi se, ali bih volela fitbit HR jer je dodatak da meri i otkucaje srca
poveze se na app i sinhronizuje sa satom
Pa to mi kaži  :girl_haha:
Baš sam o toj spravici razmišljala  :turpija:

Pozo, Xe, samo da sačekamo do srede, da predam ovaj projekat, posle ću moći i i vino i travke i šta god  :girl_haha:

Glitter

moze se svasta sa njom, sam satic prati aktivnost, pa se posle to iskoriscava u aplikaciji jer tu mozes da npr postavis sebi challenge, napises meni za ishranu ili ti aplikacija ponudi u odnosu na aktivnost koju si odabrala.
meri potrosene kalorije.
Meni se svidja, S dobio na nekoj konferenciji pa poklonio meni

ja je preporucujem toplo, jedino sto bih mojoj mozda menjala boju, posto je crna i eventualno da sam je sama birala uzela bih HR

maripoza

Xe, podrazumeva se, pa ti si nam glavna travarka. :lol:

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL