Nocna moda - pidzame & spavacice

Started by Blue, July 31, 2015, 04:42:45 PM

Previous topic - Next topic

Lukina mama

i ja nisam ljubitelj spavacica...

imam dve iz VS, obozavam, jedne sorc i kratki rukavi pidzama, a druga sa dugim rukavima i nogavicama :) volim samo pamucne stvari za spavanje :)

Luka ,09 April 2005

linga

Ja volim spavacice, ali samo kratke i lepe  :girl_haha: pidzamu imam jednu lepu donji deo koju nosim uz majicicu gore, i imam jednu satensku koja dole ima samo sorcic, imam i bebi dol, i neke sto bi rekao moj muz ko paucina, te najvise volim ali mi nisu vise za setnju kroz kucu, zbog dece a i zbog komsija  :lol:

Blue

ova prva se ne kvalifikuje, jer nije bela (ni eventualno pastelno-svetla), a ova druga vec moze da prodje  :rofl:

ali su im cene majko mila (a pogotovo onim sa Glitt linka), jos su kao na rasprodaji  :krsti:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Blue

inace sam pre par godina kupila na nekoj ogromnoj rasprodaji pidzamu calvina klein-a, i tako je divna i kvalitetna (isto potpuno bela)  :girl_in_love:

kalimero

ja potpis na dedu, to je do datuma rodjenja :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Elanor

ja ne mogu da spavam u necemu s bretelama, zima mi je na ramenima, cak i leti. pidzama mora da ima makar kratke rukave.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Summer

ja imam sve varijante, osim dugackih spavacica, to ne podnosim. zima, jesen i prolece su rezervisani za pidzame, imam ih u nekoliko debljina  :) u prolece zamenim gornji deo nekom majicom kratkih rukava. leti nosim i kratke spavacice i sorceve i bebi dol...zavisi od raspolozenja  :D

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Finalina

ni ja ne volim bretele za spavanje, kao elanor sto kaze, cak ni leti

bebi dolova sam se nanosala, ali dugo nisam neki novitet odenula ( ne racunam stare, tesne :lol: )

nego, nadjosmo li spavacicu i zapravo o cemu mi ovde pisemo  :think:  ...to sa pidzamam me uvek zbuni   :rofl:

vojka

Ne nosim bas nesto spavacice kad spavam
Nosim ih po kuci danju :lol: kad su ivako velike vrucine
A spavam u pidjamama Ali volim kad su raspar ili bar da su razliciti gornji I donji deo  :girl_haha:
Nosim I bretele  :girl_haha:
Neke od pidjama imajy donji deo kao sorc, to leti nosim
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Vila

Ne volim spavaćice, samo mi se umotaju oko nogu i podignu, nerivraju me.
Volim pidžame, a leti spavam u majici i gaćama ;D
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

moma

Poslednjih godina ljeti nosim spavacice kratke.
Zimi pidzame.
Inace obozavamo pidzame svi porodicno. Stalno kupujem pidzame. Doduse, nekad nam neki i posalju. :)

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Blue

Ova spavacica Unina sa slike mi je predivna. Volim takav tip, samo jos da ima rukave  :girl_in_love: