O kucnim ljubimcima , Bruki dzuki na str.11

Started by chokoladica, May 19, 2009, 07:34:17 PM

Previous topic - Next topic

Praslin

Quote from: chokoladica on August 10, 2009, 12:54:02 PM
Ma kreten  :rofl: Kaze kako mu je Filip rekao " kakav sam ja to gusar bez papagaja " (jbni sundjer bob) , i ovaj ode i kupi sve i kavez i hranu..i .. Mislim, jbt..daj da kazem Filipu da mu trazi jedno soma dva eurica  :lol:
Ako će deda da čisti kavez svaki drugi dan, onda nema problema  :lol:
A šta mu je kupio? Tigricu?
Ako je kupio nešto ozbiljnije, ti to lepo prodaj i eto ti tvojih eurića  :lol:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Praslin

Quote from: chokoladica on August 10, 2009, 12:54:02 PM
Ma kreten  :rofl: Kaze kako mu je Filip rekao " kakav sam ja to gusar bez papagaja " (jbni sundjer bob) , i ovaj ode i kupi sve i kavez i hranu..i .. Mislim, jbt..daj da kazem Filipu da mu trazi jedno soma dva eurica  :lol:
Ovo boldovano mi je savršeno!

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

chokoladica

pra-sence

Pa vidi,ja ne znam sto se nerviras,uvek mozes da je das Bruk da se "poigra" malo sa njom :lol:

Dawn

Ili da kupiš još jednog, pa da budu par, pa da imaju male papagajčiće  :girl_in_love:

chokoladica

Quote from: Dawn on August 10, 2009, 01:13:48 PM
Ili da kupiš još jednog, pa da budu par, pa da imaju male papagajčiće  :girl_in_love:
Bljak  :lol:

Praslin

Pa, šta fali.
Lepo, umesto frizerskog salona otvoriš pet-šop i gajiš svoje papagajčiće, posle i zečeve, guštere...  :lol:

Masha

Divota  :pleasantry:
Nasa zeba je ispustila dusu pre jedno mesec dana, deca primetila pre neki dan, rekli smo im da je na gostovanju kod drugara :blink:
hoko, kada je ovako lepo vreme moze da bude na terasi, ptice toliko razbacuju okolo da je to nenormalno, ako usisavas cesto, nije prblem, ali ako usisavas jednom nedeljno, onda si obrala bostan sa perjem i pticijom hranom.

Dawn

Ja sad u Zrenjaninu za malo da kupim vevericu  :rofl:

:girl_in_love:

maripoza

Zmiju, Xe?  :o   :nesvest:

Aaaaa, onu sto je tm ima jos uvek? :lol:  :P

Choko, da ponesem neku hranu za novog ljubimca?  :girl_haha:
Old enough to know better, but too young to care.

Xe

Mislim da je idealno resenje da i papagaj i Grega u istoj turi odu kod dede u goste.
Pa, ko prezivi, prezivi.  :turpija:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Xe

Aman :wall:
Stavljam naocare drugi put  :wall:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

AnaK

Ja mislim da bi bilo baš slatko da deda poklon čuva za unuka kod sebe  :turpija: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

chokoladica

Ima ribice  :lol: Ma bas me briga , vec sam mu rekla da kad idem na odmor, on ce da brine o svim zivotinjama :lol:

Moj papagaj se zove Rafa, tj. to je moja verzija. Filipova je Miki, ali bas me briga  :ljut: