Main Menu

Slow cooker ideje i recepti

Started by Vila, September 05, 2015, 05:05:49 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ja sam viđala, mislim da smo i tebi nudili te opcije pošto te mrzi da kuvaš  :sissyfight: nemoj sad da ti nađem kad i gde :baba:  :kiss1:

Pravila sarmu i podvarak, savršeno  :good:

Pasulj nikako ne uspevam da skuvam samo u SC, pliva mi luk, i propržen, i ne propržen, baš me nervira :burko:

Sad sam smestila gulaš, to mi je i dalje favorit, konačno meso koje se raspada  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

disco2000

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

anka bas iz tog razloga nisam zadovoljna kako se pasulj kuva u sc, nekako mi ne bude kuvan  :crazy:

maxic

Ja ne znam kako je moguce da se ja ovjde nisam jos oglasila. Ja gotovo sve sto moze u slow cooker turam.
Sad cu da vam nadjem omiljeni , ince ja sve odokativno ubacujem, sta imam uz meso, i meso kako bilo zacinim. I svi uvjek vole.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Moram da guglam mešavine za tacos i sosove u tegli. Nemam pojma čime da ih zamenim :think:
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

Quote from: AnaK on February 03, 2016, 09:30:18 PM
Moram da guglam mešavine za tacos i sosove u tegli. Nemam pojma čime da ih zamenim :think:
A ja sam bas juce gledala u jednom velikom Maksiju te sosove, onako u prolazu sam videla da imaju dva-tri Premijina u velikim teglama bas povoljno  :think:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Baš koristim slow-cooker, i isprobala sam ga i za sarme, i za podvarak, i sve je to super. Ali zbog onoga što uradi junećem mesu ga volim najviše na svetu  :girl_in_love: Konačno, napokon, imam i gulaš, i šnicle u sosu koje su meke i raspadaju se. Sad sam pravila neku improvizaciju 'lovačkih', Janko pojeo 3 komada :nesvest:
Janko 23.7.2002.

emge

Ala ga ishvali :)

Jel dinstaš prvo u šerpici, pa onda prebaciš u njega? Koliko realno traje priprema ručka?

AnaK

Traje dugo, s mojim minimalnim angažovanjem :lol:
Sinoć sam propržila šnicle, tiganj, šporet, da porumene s obe strane.
Dodala vodu, kocku za supu u masnoću koju je ostala u tiganju i tim zalila šnicle složene u SC.
Noćas se to krčkalo 6-7h.
Danas sam u šerpi propržila brašno i nalila tom tečnošću, da je zgusnem, i ubacila šnicle u to.
Otprilike sam se ja angažovala 45 min (pola sata sinoć, 15 min danas), ali je i količina šnicli velika, sve što spremam odmah spremam 2-3x više, za zamrzivač.
Janko 23.7.2002.

emge

Mene je samo tvoje nagažovanje zanimalo... ne koliko on kuva...
razmatram ga kao ideju da se ručak kuva sam...

AnaK

Ja ti nudim svoj na pozajmicu da ga isprobaš, na nedelju-dve, da vidiš da l' bi ti koristio. I def se kuva sam, nema nikakve bojazni od zagorevanja. Mogla sam to jutros da stavim da se krčka pa taman za ručak da bude sveže i toplo, ali sam zbog jeftine struje odabrala noćnu varjantu. Za te 'mirišljave' stvari od kiselog kupusa ga izbacim na terasu, to mi je prednost. Ali junetina, junetina, godinama pokušavam da je spremim da ne bude đon :lol: tek mi je sad uspelo :lol:
Ja sam svašta isprobala, meso bude kao dinstano ne dobijam baš pečeno, za to ga više ne koristim, moji ne vole. (mada sam jedno veliko parče tako spremljeno zamrzla u komadima, pa mi je sad osnova za brzinski grašak :lol:)
Janko 23.7.2002.

Glitter

Jeste mu najveci benefit ta junetina  i ja ga zato mahom koristim jer perfektno skuva svaki deo od junetine. I kvalitetne i manje kvalitetne komade (tipa i biftek i rozbratnu na to mislim)
Anka isti efekat mozes da dobijes i samo snicle samo uvaljas u brasno pa nauljis sc i redjas snicle sa malo ulja izmedju. Da preskocis przenje :)