Main Menu

Slow cooker ideje i recepti

Started by Vila, September 05, 2015, 05:05:49 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

mmmm,  I samo to,  nikakva tecnost?  rado cu probati,  hvala! :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Ne znam cime obicno zalivas ja bih mozda trun vode ili supe ali i meso ce pustiti sokove

AnaK

przim prvo da ne bude bas samo luvano. probacu po tvom savetu,  pa javljam da l je dostojna zamena ovim mojim probiracima.
Janko 23.7.2002.

Glitter

probaj pokusaj mozda ti bude vredelo ustede vremena :)

sad se seth da ja redjam pecurke izmedju slojeva mesa pa i one puste tecnost, te bih na tvom mesto svakako dodala malo necega

maxic

http://www.eatliverun.com/crock-pot-maple-dijon-pork-chops/

Savrsenstvo, Milos se razbio neki dan, a on jede kao pticica. Ja sam sve odokatino stavljala, jer sam 5x mjeru radila, imali smo goste. I da smanjila sam malo ovo sirce.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

#125
Savršeno zvuči  :balavi:

Edit. Toliko savršeno da pravim sledećeg vikenda.
Mnogo je dobro opisala Najdželin recept, morala sam i njega da nađem:

http://www.nigella.com/recipes/view/mustard-pork-chops-40
Janko 23.7.2002.

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Isproban, konačno, i za supu. I oduševljena sam, mm-a vraća u detinjstvo, mene kod bake (moja mama je supu kuvala u ekspres loncu). Pravila sam ćureću, divna, žutažuta, preukusna  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Pepi


AnaK

Janko 23.7.2002.

Pepi

Spremala u rerni, meso se raspada, i mnogo nam se sviđa ukus. Jedino nisam imala pelat, nego stavila paradajz iz flaše, pa je za nijansu bilo tečnije, ali ne mari.

AnaK

Moraću da probam. Janko ne jede ništa sa paradajzom  :sissyfight: pa onda te dugokuvajuće stvari ipak gledam da budu i za njega.
Janko 23.7.2002.

Glitter

kupila sam pravi originalni sporokuvac, takozvani crock pot, pa sam malo sunjala po njihovom sajtu i imaju ovaj odeljak sa receptima, te ko velim da podelim

http://www.crockpot.co.uk/recipes/recipes.html

AnaK

E super, hvala. Možda dobijem neku novu ideju. Stalno kuvam supu, gulaš/lovačke, i jedino novo što sam usvojila su punjene paprike.
Janko 23.7.2002.

Glitter

meni vise zao da stiv kada dodje s posla odmah ulece u kuhinju da sprema veceru, a popodne po pravilu mali je nervozniji i zahtevniji pa ja budem vezana za njega, ovako prepodne dok jos drema i miran je, ja mogu da ubacim namirnice u sc ukljucim i pustim...pa nam je prva frka bila da ce nam dojaditi gulas, lovacke pa u krug, ali eto moze svasta nesto da se sprema u njemu