Main Menu

Slow cooker ideje i recepti

Started by Vila, September 05, 2015, 05:05:49 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Punjene paprike su isto super. Ja sam prvi put spremala po nekom receptu sa neta, u svaku se doda malo ulja pa se ne dodaje nikakva tečnost. Nisu loše, onako su ko sa slike iz časopisa, ali valjda smo mi navikli na klasičnije, te sam posle spremala klasično, kao u šerpi, pa onda s posudom u rernu da se zapeku. I bile su fantastične :balavi:
Prijavi kad počneš da isprobavaš, i šta si spremala i utiske  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Glitter

obavezno  :flower:

danas sam jednostavno ubacila pilece belo smrznuto, pecurke, ljutike, malo kecapa kocku supe pilece i malo vrele vode...lepo mirise

Glitter

e ovako
prosle nedelje sam pravila bbq pulled pork iliiti kod nas na forumu zvano meso koje se raspada
stavila sam kilogram svinjskog buta bez kostiju u podmazanu posudu, preko nalila oko 300ml bbq sosa (obican heinz iz flasice), malo kecapa i stavila vegete). Ukljucila na High, poklopila i ostavila 5 sati. Posle pet sati izbukla meso, rasfronclala ga i vratila u sos i kuvala jos sat vremena.
bilo je fantasticno.
verujem da je moglo i sa ukupno 4 sata na high, ali imala sam vise vremena pa sto da ne
stavila sam kilogram mesa i to je za nas troje bila vecera za dva dana i to bas velikodusna vecera

neki dan smo spremali i sos bolonez. malo podmazana posuda, naseckan crni luk, naseckan beli luk, stavljeno mleveno meso direktno iz frizidera iz kese (mislim bez prethodne obrade), stavljeno malo pecuraka i paradajz pasta i pola konzerve pelata. ostavljeno na high 3 sata, promesano jednom i jos 2 sata na high

opet kazem moglo je i ovo krace ali imala sma to vreme pa sam pustila da kuva

Stiv sebi za rucak kuva neku super green supu: brokoli, grasak, spanac (sve smrznuto iz zamrzivaca), cen belog luka, kocka pilece supe i kuva na high oko 2 sata, izmulja stapnim mikserom i to je to

Zumbulica

Ja sam se dvoumila izmedju njega i aparata za kuvanje na pari i izabrala ovo drugo. Za sad sam ga samo isprobala i stoji mi na radnoj ploci vec dva meseca, izgleda da ce negde u ilegalu, da skuplja prasinu  :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Zumbulica

Hocu reci, sad imam utisak da bih slow cooker vise koristila  :girl_sigh:

Glitter

i ja sam se dvoumila izmedju ta dva
i onda skontala da na pari mogu da kuvam u mw

kalimero

poklekoh, konacno, i narucih  :girl_in_love:

a taj za kuvanje na pari imam godinama, eno i kod mene skuplja prasinu..... donecu ga mami, mozda ona odluci da nesto i napari u njemu  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

disco2000

Koji, ovaj http://www.colossus.rs/kuhinjski-aparati/aparati-za-kuvanje-hrane-krcko/css-5234-aparat-za-kuvanje-css-5234 ?

I ja sam prelomila :clap:

... ali nisam još naručila :lol: Otići ću do Rode da vidim ima li onog kog je Glitt spomenula 30.8.2015. :rofl:

AnaK

Janko 23.7.2002.

AnaK

Disco, s obzirom na rang cena russel hobsa

https://www.tehnomanija.rs/brands/russell-hobbs.html

Ja bih na neviđeno preskočila Rodu  ;D
Janko 23.7.2002.

disco2000

Zumbulica

Ja ne vidim slow cooker na ovom linku  :think:
Mozda ga je Disco kupila pa ga sklonili  :lol:

AnaK

Pa nema ga, ali su kuvala i tosteri u rangu cene colossus slow cookera, pa... Moja pretpostavka je da je isti najmanje 2x skuplji. A bez namere da uvredim disco kao kuvaricu :lol: ne verujem da eventualne prednosti toliko vrede.
Janko 23.7.2002.

Glitter

Ne znam da li da kazem da sam njihov stapni mikser platila 10£ pre neki dan

AnaK

Ma verujem, ovde su solidno skup brend,  :crycry:
Janko 23.7.2002.