Main Menu

Slow cooker ideje i recepti

Started by Vila, September 05, 2015, 05:05:49 PM

Previous topic - Next topic

cici

cici

Nema neko ogranicenje dokle moze da se napuni?

Glitter

Kada spremam punjene paprike dupke je pun do poklopca. Nista mu ne smeta i ne kipi

cici

Mislim da sam pitala sve sto sam htela :lol:

cici

Opet ja? Sad gledam neke recepte pise da se aparat podesi na low a negde sam videla neke komentare da im se na low nije nista skuvalo ostalo polu zivo. I na osnovu cega se odredjuje vreme kuvanja, dok ne procenim da se skuvalo, proverim bockanjem :lol: ili ima neko vreme?

Glitter

ukljucis i ostavis :lol:
ja uglavnom kuvam na medium, nekad i na high

cici

Glitter

dok nije vreme za klopu
idealno preko noci

cici

Preko noci ne verujem ali ako je preko noci je l se onda ostavi na low?
Izginucete od mene :D

Glitter

pa zavisi kada jedete, koja vam je dinamika kucna, ako deca rucaju u 13h, ne mozes stavljati da kuvas u 9h je mu ipak treba vise vremena, mi jedemo posle 17h, ja mogu da ga ukljucim i u 9h
sama vidis da li ti je bolje da kuvas danas za sutra ili danas za danas
ja ga u principu stavljam bar na 6 sati, preko noci na low, preko dana medium ili high
one beef bolognese neck dan sam kuala na high 3 sata ali to je mleveno meso sa zacinima i paradajzom pa nema neke komplikacije

cici

A kako bi bilo da napises koje meso/jela  kuvas koliko bar otprilike da imam neku ideju, bar kao smernicu?
Da, rucaju u 13h znaci da bih morala da ga stavim uvece ipak.

Glitter

u sc uvek junetina, ja volim onaj efekat raspadanja koji je pomenula anka

cici

Da, da i ja isto, tako je i najlepse.

AnaK

Ja imam high/low/keep warm. Onaj gulaš sam kuvala 4-5h na high. Teorijski, mislim da ako ću/ćeš/ćemo da ostavljam celu noć, prebacila bih na low, za kuvanje 7-8 sati. Za od ujutru do ručka verujem da bi bolje bilo high. Ali sve je ovo teoretisanje, još ga nisam savladala, ali nameravam  :turpija:
Janko 23.7.2002.

kalimero

najveci mi je problem da bilo sta ostavim ukljuceno celu noc u struji  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.