Main Menu

Slow cooker ideje i recepti

Started by Vila, September 05, 2015, 05:05:49 PM

Previous topic - Next topic

Pepi

Pravila sam meso po ovom receptu gore, sa malim izmenama, meso je od buta, pa kožicu nisam spremala, i nisam stavila celer i papričice. Sve drugo jesam, u manjim količinama srazmerno količini mesa.
Pekla u rerni, 7 sati, kad se ispeklo, jabuke i luk ispasirala i dobila preukusan sos.

Zumbulica

U Homecentru u Uscu sam juce videla ovaj:
http://www.kenwoodworld.com/en-int/products/cooking-baking/slow-cookers/slow-cooker-cp707
Sjajno izgleda, poslednji primerak, prodaje se bez kutije pa je snizen na 5990 sa 13990 .... ja bih ga tako rado kupila, ali mislim da nam ipak ne treba. Za toliko koliko ovi moji vole tu vrstu hrane mogu nesto i u rerni da improvizujem  :girl_sigh:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Jao divno, svemirski izgleda  :girl_in_love: Dedo, 5.990.
Janko 23.7.2002.

aleks

E kod nas danas premijera. Komad mesa kao od buta, recimo, krompir i sargarepa. Samo da uspe.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Glitter

Jesi nalila malo vode. I da znas da zavisno od krompira moze da se desi da mu treba bas dugo da se skuva

aleks

Jesam, prema receptu 1,5 casu. Krompir je.neki mladi. Nisam probala. Sad treba da bude gotovo pa da probam. Ovako deluje super.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

aleks

Kupila sam.Crockpot 4,7l.

Predivan ukus, meso se raspada. Jedino sto je ovo meso premasno, vise je za pecenje u rerni. Ukus je fantastican, stvarno. I realno, osim pocetne pripreme (ja sam malo zapekla meso sa svih strana u tiganju), bukvalno nema nikakvog posla.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Glitter

Jagnjeca butkica, root vegetables ruzmarin zacini (bez soli) i casa vode. Meso sam na tiganju zakljcala par minuta.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

Celer krompir sargarepa luk ljutika paskanat

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

disco2000

aleks

Gde ste sada kad sam ja kupila masinu?  :crycry: :lol:

Elem, pravila sam gulas u nedelju. Meso je fenomenalno, mekano i divno. Malo me muci krompir, u smislu da ostane skroz onako beo, ne znam kako bih vam opisala. SKuva se super i sve ok, nije nekuvan. Ja nekako vise volim kad se sve raskuva i ukuva. Ovde povrce ostane nekako lepo kompaktno, a ja nisam ljuditelj toga.

Samo smisljam sta cu dalje da spremam. Mogla bih neku corbu, hm  :think:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010