Main Menu

Slow cooker ideje i recepti

Started by Vila, September 05, 2015, 05:05:49 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

ja cili spremam isto duze, pokusala sam sa onim praskastim zacinima za cili kon karne ali nije to to, bukvalno osetim sve odvojeno od cega mi najotuzniji bude ukus mlevenog mesa, iako je skroz skuvano ja za mleveno meso nekako vidim pravilo ragua kao najbolje za dobar ukus (kuvanje bar 2 sata)

AnaK

To ima logike, ova moja varjanta je bila samo luk, pasulji i kukuruz.
Janko 23.7.2002.

Glitter

tup po celu
onda je ok za brzi rucak

maxic

Ovako ja. Ovaj recept je sigurno prilagodjen iz slowcookera u instant pot.
Vjerujem da google ima varijantu za oba.
https://platedcravings.com/instant-pot-chili-recipe/
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Glitter

Sta jos pravis u instant potu?
Ja sam nesto u iskusenju da ga kupim :lol:

Glitter

maxic

https://www.foodiecrush.com/31-instant-pot-recipes/

Odavde sam najvise spremala. U principu ga koristim kao ekspres lonac.  Neki ljudi prave i cheese cake u njemu. Uclanila sam se u nekoliko FB grupa s receptima. Stvarno je zgodan, ali nevidjeno ruzan.
Ja imam duo plus. Njega sam odabrala jer je bio jedina opcija da se kupi u radnji, ostali su uglavnom online, a meni je trebao do vecere lol, tako da ne znam kako bih te posavjetovala. Njavise koristime pressure cook opciju, ove druge ne znam jesam li po jednom, ali sve je to isto samo druge opcije su nariktane  na odredjeno vrijeme.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Glitter

Hvala
Svida je out of stock stize u radnje ponovo krajem februara i tada cu ga maznuti

Glitter

znaci dobijam od amazona mail da je available i dok ja kliknem da kupim ono je vec out of stock  :crazy:

AnaK

Janko 23.7.2002.

aleks

zanimljivo, samo da ne zaboravim da probam.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Janko 23.7.2002.

disco2000

Moli se Aleks da precizira namirnice i postupak spremanja telece corbe. I da izvesti o ishodu nocnog kuvanja. :rofl: :kiss1:

aleks

Ju, ja na ovoj temi  :lol:

Pa, u sc stavim proprzenu teletinu, sitno iseckan (u secku) crni, beli luk, šargarepu, paskanat. Dodam krupno  isecen krompir, šargarepu, celer. Zacine tipa persun, lovor, sta god vec. Obavezno 2-3 karanfilica!!! To je neverovatno dobro. I čaša-dve vode. Kuvalo se 8h i ispalo super. Na kraju, pošto moji ne.vole bas krupno povrce u komadima, izmiksam taj krompir, šargarepu, celer i to mi je umesto zaprske.Eventualno dodam jos vode u zavisnosti da li hocu tbas corbu ili gusce kao gulas
I sok od limuna po ukusu pres služenje.
Često stavim i onu neku kocku za telecu supu..

Svidja mi se.ovo kuvanje noću, mislim da cu da počnem da praktikujem.

Naravno,.probudila sam se u 3 ujutru spontano i morala da bacim pogled  :rofl:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010