Zimovanje 2015/2016/2017/2018...

Started by veki, September 21, 2015, 10:01:52 AM

Previous topic - Next topic

NenaS

Ne umem da skijam i nikada nisam išla na zimovanje :-[
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Finalina

zavisi sa koliko godina deca krenu na skijanje i prvenstveno sa kim krenu na skijanje, a onda i gde odu na skijanje  :lol: ... na Kopaoniku mi nije zgodno za malu decu, osim Nebeskih stolica i Mašinca koji su na dečijoj stazi,  ovo gde Emge ide....meni Kopaonik nije odgovarao za zimovanje i skijanje sa malom decom jer prevelika je guzva, za moj ukus, a inace ga obozavam  :girl_in_love:

Glitter

Quote from: vojka on September 21, 2015, 09:50:19 PM
A Kakav je to divan umor od skijanja kad uvece legnes da spavas  :girl_in_love:
jeste  :girl_in_love:

Glitter

Finalina

Kopaonik je preskup, ali to je cena male razdaljine koju bih ja mozda ponekad i platila

kalimero

jao, a da znate kako je divno skijati na kopu po vejavici u drustvu sa vojkom koja je u BELOM skafanderu :crazy:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Finalina

misliš da skijaš sa njom, a zapravo ne skijaš  :lol: , ali ipak misliš da skijaš  :crazy:  pa ti sve nešto lepo  :girl_haha:

Elanor

milena ove godine ide na skijanje sa skolom, obavezna rekreativna. ali posto organizuje opstina a ne skola, jos uvek ne znamo ni gde, ni kada, ni za koliko para :crazy:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

kalimero

Quote from: Finalina on September 21, 2015, 10:37:44 PM
misliš da skijaš sa njom, a zapravo ne skijaš  :lol: , ali ipak misliš da skijaš  :crazy:  pa ti sve nešto lepo  :girl_haha:

e, ta radnja  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Blue

ja, ako me pamcenje uopste dobro sluzi, zimovala sam u zivotu samo jednom i to u prolom banji  :rofl1:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

emge

Ja sam naučila da skijam sa skoro 30. I dalje se ne smatram skijašem, iako sad već skijam sasvim solidno.
Užasno je skup sport i provod.

Finalina

skijanje volim i obozavam zimovanja, pocela sam da skijam pre desete godine, nisam neki skijas tj vise volim nego sto umem...kršila sam nogu sa dvadesetak godina i od tada je stepen ljubavi prema skijanju obrnuto proporcionalan tehnici  :lol:

prevodilica

Quote from: NenaS on September 21, 2015, 09:54:58 PM
Ne umem da skijam i nikada nisam išla na zimovanje :-[

ovako :friends: a nemam ni neku želju da idem i naučim

Finalina

za skijanje nikada nije kasno da se proba, mozda i zavoli, ako se vec uziva u snegu i to na planini.... jedna od lepsih pričica, koju sam čula od mm, da je pre puno godina jedna bakica od sedamdesetak godina odlučila da nauči da skija