Main Menu

Vilin remont

Started by Vila, September 21, 2015, 10:47:23 AM

Previous topic - Next topic

jelenabgd

Drage moje, znate i same, uredno čitam a retko se javljam...

Samo da našoj Vili dam podršku i pošaljem  :bighug:

Vilo, i mi "pozadinci" smo uz tebe  :kiss1: 

Unabebili

vilice, samo javi na kom si odeljwnju i ko te vodi od lekara?
:bighug:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Vila

Vratila sam se kući.
Hematolog nije htela da me primi, sat vremena smo pričale i ubeđivale se. Ona kaže da se meni anemija popravlja, da moji rezultati ne opravdavaju moje stanje i simptome. Ona ne može da me primi na hemaztologiju, kad ne zna šta bi sa mnom. Pitala sam je između ostalog da li ja stvarno treba da počnem da se foliram, da prikazujem stanje gorim nego što jeste, da neko od lekara odreaguje i uradi nešto sa mnom. Jbm mu miša, ja sve pričam kako jeste, a oni sa mnom ko sa ping pong lopticom...

Poslala me je kod neurologa i kardiologa. Neurolog je bila fina, ispostavilo se da smo generacija iz srednje škole,prepoznale smo se. Neke analize će mi srediti tu u gradskoj, i slaže se sa hematologom da treba da radim gastroskopiju, ali to ne može ona da mi traži u bolnici, i za to moram da vidim kako da dobijem uput. Neki neurološki test će mi srediti tu kod njih na odeljenju. Imunološke analize su mi zakazali u laboratoriji za 2. novembar :wall:

Ili ću sama da ozdravim, ili treba da se srušim da neko odreaguje. Kaže mm, tako su i njemu dvadeset godina povremeni kardiološki pregledi ukazivali da tu ima nečeg, i niko nije reagovao, kao, mlad je on, dok ga nije zveknuo infarkt - onda su svi skočili da rešavaju... A njemu 20 posto srca ostalo mrtvo zbog toga...

Mm ode na posao, poneo je da mi iskenira sve nalaze, pa ću ih poslati Vojki, i mmova koleginica će poslati nekom svom kumu ili rođaku, koji radi kao gastro na vma. Mislim se i da zovem onog sestrinog bivšeg, da vidim može li da mi ubrza gastroskopiju u gradskoj nekako.

Jbt, ko da sam folirant, tako me neki od njih tretiraju. Pa da me iko zna imalo, video bi da nema teorije da ovako energična, vesela, optimistična osoba nešto umisli ili folira. Odlepiću, majke mi.....
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Summer

Joj, Vilo  :bighug:

Morate naci neku vezu da te hitno prime u bolnicu, u ovoj glupoj zemlji jedino tako moze.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

disco2000

bubi

AnaK

Janko 23.7.2002.

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Margarita

Joj, draga :( da ne poverujes
Da te tm odveze veceras u urgenti? Jbt, ne treba da se foliras, samo da te neko ozbiljno shvati :(

Pepi

Vilo  :bighug:
Iskočilo mi ovo na Fb, ako se ne snađeš za državnog gastro:
http://www.poliklinikapark.rs/gastroenteroloski-pregled-sa-ultrazvukom/

jel

:hm:
Najgore sto ne postoji tako centralna klinika pa da svi saradjuju, mozda samo na vma
A stanje nam jeste takvo u zdravstvu  :girl_cray:

Meni su isto tako kao hitno zakazivali nalaze, za 2meseca  :hm:
Pa sam sve radila privatno
My name is Luton, Robin Luton :lol:

rafa

Vilo draga, nemam savet, mnogo mi je zao sto ne mozemo nikako da pomognemo  :( :bighug:

Bas su...nemam reci....shvatam da je situacija kakva jeste, da nemaju mesta, sredstava, materijala....ali ako ti pacijent kaze da je danima na ivici kolabiranja, da je sve losije i da nista nije nadjeno a radjeno je dosta toga.....
ne znam sta da kazem stvarno.  :(
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception