Main Menu

Vilin remont

Started by Vila, September 21, 2015, 10:47:23 AM

Previous topic - Next topic

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Praslin

Dok je tebi tvoj duh, ti ćeš sve pobediti  :bighug: :bighug: :bighug:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Lani

Drugarice, mislim na tebe.  :bighug:

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

disco2000

A da probas homeopatiju?

Ira

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Unabebili

Ja Duboko verujem da je tebe sve stiglo.....i predhodni stresovi...i poslovi.....i zanemarivanje znakova upozorenja koje je telo davalo...
i organizam rekao "SAD je bilo dosta, zlostavljas me, vise ti ne dam i sad ci da ti malo otkazem , pa ces morati da me primetis i da me ispostujes"

nismo mi ni urusile zdravlje ua mrsec dana, pa ga ne mozemo tako brzo ni popraviti

ali me mnoooogo raduje da si polako na bolje :flower:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Finalina

vilo :bighug: mnogo me raduje da ti je malo bolje i jedva cekam da sve prodje, a dok traju pretrage mislim da je odlicno da pokusas upravo ovo sto jesi - da zivnes tako sto ces da odes negde gde je lepo i najsmejano...takodje, mislim da neka alternativa metoda kojoj se okrenes moze da rezultira poboljsanjem, bilo sta sto ti mislis da tvom organizmu moze moze da prija...masazni, homeopatski, hiroprakticarski, kineski, bilo koji tretman koji može da ti popravi stanje

Glitter

potpisacu Unu i samo da te ljubnem :kiss1:
nase teol nam vraca samo ono sto mu dajemo

maripoza

Svaka cast za stav! Drzim fige da je nesto prolazno i da prodje, da nam budes opet ona stara. :kiss1:
Old enough to know better, but too young to care.

Nanny Ogg

Alal ti vera na stavu  :kiss1:

Ajte zene, ne dram'te

Vila

Divne ste, predivne :love32: :kiss1:
Una, gotovo istim rečima mi je mm preneo šta mu je rekla Dragana, devojka njegovog brata, kad su pričali o mom stanju - i onda se meni sastavilo u glavi to što si ti pisala pre neki dan, i ove njene reči, i sva priča sa mmom, i sve što mi zajedno ovde pišete ovih dana, i shvatila sam da sam sebe previše pritiskala i terala, i da si u pravu - oterao me sopstveni organizam u pm - neće više da trpi sav taj stres i ludilo i tempo.

Danas sam opet malo šetala, odvezli smo se i do DC da pogledamo za Dušana neke stvari. Mm me gleda pred kraj i kaže: stvarno si borac :love32: a ja koračam polako i dahćem :rofl:
Sad se izležavam opet, ali planiram posle opet malo kretanja.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Vila

I da vam još pohvalim ovog mog - sledećeg vikenda idemo u neki spa :girl_in_love:
Gledali smo par ponuda, videćemo još gde, ali od petka do nedelje idem da se brčkam i potapam :girl_haha:

Sledeće nedelje moram još tu gastroskopiju nekako da uradim, i da se polako odmaram i oporavljam, pa posle spa, ako budem bolje, one tamo nedelje da se vraćam na posao. Ovo, naravno, ako budem sposobna. Ali nadam se da ću se sastaviti nekako.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

kalimero

vilo, draga, polako, dan za dan, vratices se ti u ritam...... samo ovaj put lakse, ne moras sve....  :kiss1: :bighug: :bighug:

a tm je divan  :good:

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

vojka

Quote from: kalimero on October 03, 2015, 04:45:49 PM
vilo, draga, polako, dan za dan, vratices se ti u ritam...... samo ovaj put lakse, ne moras sve....  :kiss1: :bighug: :bighug:

a tm je divan  :good:
da potpisem I  :bighug:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012