Main Menu

Vilin remont

Started by Vila, September 21, 2015, 10:47:23 AM

Previous topic - Next topic

maripoza

Vilo :bighug:
Polako, ici ce to jos na bolje. :kiss1:

Vojka, zasto si protivnik dzigerica?
Old enough to know better, but too young to care.

Glitter

Pozo jetra skuplja sve otrove iz tela

Vila

a pritom ja mrzim džigericu :girl_haha:

voćko, thanks :kiss1:

lani, to smo i sami shvatili, nemam ja za to snage :kiss1:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Xe

Ne samo otrove, već i hormone kojima kljukaju i meso, a sad i povrće i voće.
Meni su davno zabranjene sve iznutrice. zabranjene, uslovno rečeno, preporučeno da ne jedem.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maripoza

A ovamo kao za mnoge stvari zdava.  :ces: Meni tu nista nije jasno, za svaku namirnicu se moze naci da je za odredjene stvari super i preporucljiva, a potom i da je za neke potpuno nepreporucljiva. Pa ti sad budi pametan....

Dacko

Džigerica je odavno ozloglašena, kad je B. bio mali svi pedijatri su naglašavali da se nikako ne daje bebama, pa ni većoj deci, dok se u vreme kad smo mi bili klinci i te kako preporučivala, ali su valjda tad životinje uzgajane malo prirodnije, bez hormona i ne znam čega sve. Mada je ja i sad volim, ali detetu je ne dajem.

Lani

Ja isto znam odavno to za džigericu  :( i baš je godinama izbegavam.
To eventualno neke domaće gajene koke, za koje neko može tačno da zna čime su hranjene (mada i tu verujem ima svega), ali ova džigerica po Maxiju i sl. nikako.

rafa

I ja volim dzigu ali je ne jedem.

A slazem se sa pozom, sve moze i ovako i onako ybg....

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

vojka

Zato sto je jetra NASa fabrika otpada
Sve sto ne valja ona razgradjuje I cisti
I ne razgradjuje ona samo lekove, hormone I sve ono sto se unosi
Vec I. Sve ono sto se normalnk stvara u organizmu A ne treba nam vise I stetno nam je ona razgrafjue
Ona jeste bogata gvozdjem, Ali zato sto je razgradila sve one eriteocite koji su ostariili o ne valjaju
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

vojka

Jetra. Je super stvar I ne moze da se zivi bez nje
Ona ima brojne uloge
Ali nije mi za jelo nikako
Za gomilu drugih namirnica bih se slozila u stilu sve sto je umereno je I dobro
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

vojka

Mislim nece niko sad imati ne znam ni ja kakve strasne posledice ako pojede dzigericu s vremena na vreme
Ali ne mogu da je prwporucim kao nesto sto je sad bog xna kako zdravo za jelo
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

maripoza

Znaci, nju je ipak najbolje svesti na minimum. Tnx. :flower:
Jos su me neke namirnice bunile, tj. previse cesto sam nailazila na preporuke i antipreporuke, ako se setim/pronadjem, spremi se da pojasnis. :girl_haha:

Saska

Ja bas volim dzigericu, ne jedem je cesto, mozda par puta godisnje. Deca ne vole i ne jedu.

NenaS

Volim i ja, sa skare naročito - ali baš smeta mojoj žuči i jetri pa je ne jedem...
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Vila

Spremam se psihički polako da sutra odem na posao. Koliko ću moći, ne znam, ali moram da pokušam.
Tri nedelje nisam radila, a ovo moje stanje može ovako unedogled, čini mi se. Pokušaću. Ili će mi biti bolje, ili gore, jbg, ali moram.
Mmova firma je nikad gore, ne smem da ugrožavam jedini sigurni posao u kući. Ako mi se pogorša, onda će bar videti tamo da sam pokušala i da mi je stvarno loše.

Moje stanje se popravilo u odnosu na onu najgoru fazu, ali nisam dobro, daleko sam od toga. Sve me zamara.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina