Main Menu

Vilin remont

Started by Vila, September 21, 2015, 10:47:23 AM

Previous topic - Next topic

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Xe

Polako i oprezno, i osluškuj sebe  :bighug:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

kalimero

kako ide radni dan, vilo?  :bighug:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Vila

puževski :girl_haha:
prvo sam se probijala kroz mailove, pričala sa šeficom i koleginicama, sad sam malo i radila nešto...
hodanje svedeno na minimum
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

bubi

Finalina

vilo  :kiss1:  samo polako  :bighug:

Quote from: vojka on October 10, 2015, 09:41:10 PM
Zato sto je jetra NASa fabrika otpada
Sve sto ne valja ona razgradjuje I cisti
I ne razgradjuje ona samo lekove, hormone I sve ono sto se unosi
Vec I. Sve ono sto se normalnk stvara u organizmu A ne treba nam vise I stetno nam je ona razgrafjue
Ona jeste bogata gvozdjem, Ali zato sto je razgradila sve one eriteocite koji su ostariili o ne valjaju
e ovako je meni to moj teča naučnik objasnio pre više decenija kada me moja tetka terala da jedem spanać  :rofl: ..... verovatno je i nju pokusao da ubedi u neke stvari  :lol:

ja osim sto ne podnosim džigericu, uz spanać i dinju, onako organski je ne podnosim, ni ukusom ni teksturom, nikada je u životu nisma spremila nikome  :innocent: ... jednom samo spanać probala deci da pripremim i to je bilo sve

slazem sa tim da za svaku hranu moze biti i ovo i ono, ali za neke stvari je mnogo vise onog sto ne valja nego ovog sto valja, a dzigerica je tu bez sumnje hrana koju treba preskociti

i slazem se sa emge u pogledu organizma, razboljevanja, stresa&umora ... mislim da kroz fizicke i mentalne napore ne mora da nam proradi simptom, ali kroz osecanja, smela bih da tvrdim, naš organizam uvek ima spreman rezultat bilo da je to bol, poteškoca, poremecen balans...pa i neke teže&gore stvari gde se funkcionalno naruši sistem....neke od najgorih tegoba su prouzrokovane psihosomatikom što svakako utiče na organizam da se i organski razviju neki procesi... čovek treba biti svestan toga pa tako i sebe, bar u nekoj meri da prepozna uzrok ili makar posledicu na takav način da suzbije uslove u kojima se nađe naš organizam.... ne vredi maskirati 
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Praslin

Vilo, a da pokušaš da se dogovoriš sa tvojima na poslu da deo posla odrađuješ od kuće? Na primer, da 3 puta nedeljno odlaziš na posao, a dva puta nedeljno da radiš od kuće.
Možda bi tako bilo i tebi lakše, a i njima bi značilo da ipak radiš, pa makar ne sedela u kancelariji.
:kiss1:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Vila

Komplikovano je to, mislim da bi bilo teško odraditi, zbog silnih problema oko sigurnosti informacija - ja radim u banci...
Pričale smo popodne šefica i ja, iskreno mi je rekla da ako ne mogu, slobodno javim i ostanem kod kuće, snaći će se, najvažnije je zdravlje.
Izgurala sam dan, sinoć sam bila baaaš umorna, ali srećna jer sam uspela.
Mislim da će ovo funkcionisati, samo dok sam mirna, sedim i radim natenane.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Zumbulica

Uh  :( da na poslu imaju razumevanje, da ti sto pre bude bolje ....
:bighug: :bighug: :bighug:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

jel

Polako draga  :bighug:
Razmisljam da je srecna okolnost da ti je posao fizicki statican
Al nivo stresa da smeves na min
Uzgoji debeo sloj koze oko sebe, debeo  :bighug:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Unabebili

Drago mi je da ipak na poslu nailazis na razuemevanje  :bighug:
To je velika stvar da  glavi imas odstupnicu.

Proceni koliko realno mozes, pa ako ne uzmognes, ti polako kuci  :kiss1:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Naleteh na ovo:

Mislim da nije loše iščitati detaljnije, nisam se bavila tom temom, možda i ima neko uporište.

Ovde je veoma detaljan tekst:

http://www.bioleptir.org/resources/%C5%BEeljezo.pdf

Ako imamo neku temu o anemiji, možda nije loše da se prebaci tamo, ali ja ne nađoh.
Janko 23.7.2002.

maripoza

Vilo, :bighug:
Super je sto imas dobru seficu, odmah je upola lakse.
Old enough to know better, but too young to care.