Main Menu

Dinastija - moda

Started by AnaK, October 26, 2015, 11:45:48 PM

Previous topic - Next topic

rafa

Pa to mi kazite, Dex Dexter rules  :balavi: :turpija:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Lani

Koga su otimali vanzemaljci?  :lol: Felon verovatno.

disco2000

At the end of the season, Miles' wife Channing phones to say she will abort their unborn baby, Sable kidnaps Monica's son, Francesca seemingly dies after a car crash involving herself and Philip, and Fallon, stranded in the desert, is seemingly abducted by aliens in the finale. The show's most infamous cliffhanger proved to be its last when the series was subsequently cancelled.

disco2000

Lani

Ha? Ja baš htedoh da pitam a ko su sad ovi.  :lol:

disco2000

vrana

Ja Dekstera nisam opazala kao dobrog frajera, meni je dzef bio car. Sad drugacije gledam na te stvari :spiteful:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

rafa

Ja bogami obrnuto.  :rofl:

Zivot te nauci da ne juris zgodne mangupe nego fine, skolovane i perspektivne.  ;D
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Margarita

A jel bio I neki mark u toj seriji? I neki brka sa kojim je smerna kristl ocijukala?
Mozda je to isti lik :lol:

anelore

Ja sam volela Dzefa  :girl_in_love:
A Deksa Dekstera mi je ponajvise bilo zao, zato sto je Aleksis bila zla prema njemu a on je voleo  :girl_sad:
Jeste bio Mark, on je valjda prvi muz od Kristl.

vojka

Jos jedna kojoj je dzef bio dobar frajer  :girl_haha:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

AnaK

Meni ko Vrani, onomad mi se sviđao Džef, sada Dexter.
Janko 23.7.2002.

Lani

Nikad mi se nije sviđao Džef, ne volim ja te mekane, što 50% vremena izgledaju kao da će da im zadrhti brada od emocija.  :girl_haha: :lol:

maggie

a koga bese igrao Rok Hadson?
Sonja 18.1.2004
Aleksandar 14.1.2008