Main Menu

Letovanje 2016.

Started by Summer, December 02, 2015, 12:55:59 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Moze, ali je uzas guzva za parking
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

vrana

Divan je Afitos, pogotovo sad kad su ti deca u om uzrastu. Nama je stvarno bilo malo nezgodno sa vujom koji je imao sedam meseci, ali sad mislim da bi bila potpuno druga prica. Pritom smo i mi na tom letovanju dosta svrckali unaokolo, i po kasandri i po sitoniji. Ni afitoska plaza nije losa, ali brate kad vec moras da sednes u kola da bi do nje stigao, onda ti se vise isplati da produzis i malo dalje
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Deda

Nasi prijatelji uvek insistiraju da smestaj bude bluzu plaze a onda pola letovanja idemo negde kolima  :lol:

disco2000

draganaa

Mi uplatili pred pradznike Porto Carras, od 20.7 :clap: :clap: :clap:
Jovana 4.4.2005.
Lazar 12.02.2007.

Deda

Dacko

Na kraju ipak ponavljamo prošlogodišnje letovanje, B. je danima sprovodio kampanju i juče mi vrlo trezveno obrazložio zašto nam tradicija nalaže da uvek dvaput letujemo u istom mestu pre nego što ga promenimo, i da se on uvek bolje provede taj drugi put kad mu je sve poznato, i da razlika u ceni kad se uračunaju svi popusti nije strašna i ako treba on će je lično nadoknaditi (i bogme ću malom advokatu i uzeti tih 70 evra, ali najstvarnije) i da on žarko želi da vidi svoje prošlogodišnje društvo sa kojim se već i dogovorio da će se tamo naći (a ako su ostali roditelji podložni pritisku kao ja, možda i hoće), pa čistoća vode i plaže, pa blizina Lidla, pa šetnje po Afitosu i ostalim mestašcima u okolini, pa udoban smeštaj i prijatna hladovina i tako - poklekla sam, uplatismo danas opet Siviri. Nisam baš nesrećna što neću morati da tragam za nečim drugim, pošto sam ovih dana već pregledala to što se nudi u mestima koja me zanimaju i nisam našla ništa povoljnije niti pak nešto što bi me privuklo uprkos visokoj ceni.

Deda

AnaK

Sjajno  :clap:A mali advokat je  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

Dacko  :girl_in_love: U kom periodu ćete biti? Ako mi odemo stvarno u Afitos, možda se vidimo.  :)

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Dacko

Quote from: Lani on January 09, 2016, 08:25:23 PM
Dacko  :girl_in_love: U kom periodu ćete biti? Ako mi odemo stvarno u Afitos, možda se vidimo.  :)
Od 25. juna do 5. jula. Opet idemo rano ne samo zbog povoljnije cene nego i zato što se ispostavilo da nam je ta malo niža temperatura prošle godine baš prijala.
Malo je smešno što toliko volim more a nikako ne podnosim vrućinu. Kad B. poraste, obavezno ću s mužem obilaziti Grčku u maju pošto mi je ionako glavna fora da čitam uz zvuk talasa, a ne da se sunčam. :girl_haha:

Zumbulica

Dacko  :clap:
Nama se pomalo ne ide na Tasos ponovo  :lol:
A znam da nema sanse da studiozno i natenane nesto novo planiramo, tako da, ako menjamo, bice to spontano  :crazy:
MM je predlozio da pocetkom leta odemo malo u CG, a u avgustu u Grcku.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Deda

Zumbulice super udeja, samo nemoj da bude ko sto meni sef obecao Veneciju  :rofl1: :rofl1: :rofl1:
E ja sam se sad raspomamila, trazim Krit  :rofl:.
:blink: ovako me je pogledao  :lol:

veki

Obzirom na moje zanemarivanje obaveze da pretrazim aranzmane,
mm je rezervisao isti apartman u Sartiju od 26.06.

tako da sad mogu na miru da mu skacem po zivcima da
napravimo prolecnu turu Budimpesta - Bec :mrgreen: