Main Menu

Letovanje 2016.

Started by Summer, December 02, 2015, 12:55:59 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

meni nesto tesko da prelomim uopste oko letovanja jos......  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

NenaS

Ma ja bih lako prelomila da imam čime...nego moram da čekam da vidim 'oće li ostati para u konačnosti... :girl_sigh:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Summer

stacka, jeste preko sabre. ja svake godine rezervisem rano, mada ove najranije. pre sam u januaru  :D

e, jesam jednom u decembru onu zutu kucu na tasosu. to je bio najbolji ulov ever. najlepsi smestaj u kojem smo ikada bila, apartman od 50 m2 za 200 eur 10 dana. Sada su tri puta skuplji  :crazy:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Unabebili

Nema nacina da planiramo letovanje bar do aprila.

Ako omladinac bude doseljavao u Bg, nema letovanja, ima renoviranja stana i organizacije oko toga.
Ako ne bude doseljavao, onda cemo da smislimo sta cemo i dal cemo i di cemo.
A imamo i dogovor da pokusamo da prodamo stan, sad kad je krov sredjen, pa da trazimo dalje.
Puno planova, a ni jedan vezan za letovanje  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

veki

ja sam zaribala, meni se uopste ne ide na more ove godine
ove godine bih na neku planinu, prose godine sam videla na alpima extra hotele
sa letnjom ponudom koja deluje vrlo primaamljivo
samo nemam odziv u kucnom savetu za ovaj predlog

Deda

Quote from: kalimero on December 02, 2015, 08:31:29 PM
meni nesto tesko da prelomim uopste oko letovanja jos......  :think:
Ti si skoro i dosla  :lol:
Veki  :blink:

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

veki

Dacko

Mi se taman rešili da ponovimo prošlogodišnje letovanje, pošto bolji smeštaj za te pare nema šanse da nađemo, kad ispade da ga na sajtovima agencija još nema, iako je upravo fora da se uplati u decembru i tako dobije popust od 25 posto. Videću danas da odem do ovdašnjeg zastupnika i da vidim da li će imati taj smeštaj opet u ponudi samo ga još nisu izbacili da bi pogurali ove malo skuplje ili ću morati da tražim nešto novo, a ne da me mrzi...

Lani

Dacko

Da, nego mestašce mi tu nije presudno pošto se ionako kolima možemo vrzmati po celoj Kasandri, nego mi je baš prijao sam smeštaj zato što ima veliko dvorište u kome klinci mogu da igraju fudbal ili šta već hoće a da ih niko zbog toga ne grdi i zato što su u pitanju dve sobe sa dve posebne oveće terase pa kad mu dođu drugari da igraju monopol ili šta već, ne moramo da i mi budemo tu, nego na miru pijuckamo kaficu na onoj drugoj.

Vila

Ja bih ovog leta Krf ili Kefaloniju.
Ako imate dobre predloge za apartmane, i iskustva, javljajte.
Tek sam počela da gledam, ovo što sam videla je cenovno :crycry: :rofl:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Deda

Dacko, ja sam mm terala da idemo u Tursku  :lol: a on kaze nije lud da ga ubiju na plazi. Ja mu kazem da to svuda moze da mu se desi a on : ne, ne , u Siviriju sigurno ne mogu da te nadju  :lol:

Lani

E slažem se s njim, šanse da te u Siviriju ubije pomahnitali islamista su stvarno ravne nuli.