Letovanje 2016.

Started by Summer, December 02, 2015, 12:55:59 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Od Zumbuličinog apartmana  :girl_in_love: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Mardž, poslaću ti na mail dokument u Wordu ako hoćeš, na mnogo strana, sa sve slikama i opisima.  ;D
Pravila sam za drugaricu prošle godine, pa ove godine dopunjavala jer druga jedna drugarica ide. Bolje to da ti pošaljem.
:kiss1:

Margarita

mozeeee :clap:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

Evo poslala sam pa uživaj.  :girl_haha: :kiss1:
I ja za smeštaj preporučujem da pitaš Zumbi za kontakt, a svakako Skalu Maries (i uopšte taj potez jugozapad/jug kao bazu gde biste bili smešteni).

edit: A išli biste preko Bugarske? Ne znam taj put kakav je, mi uvek na MK i Dojran.

Margarita

Margarita

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Margarita

ma predozirala sam se informacijama, kao da moram danas sve da resim
jos deca miniraju, nece na tasos posto to znaci da otpada solun i waterland :lol:
mm je, naravno, kriv sto je uopste pomenuo tu opciju, a dobro zna kakva sam kad se primim :lol:

AnaK

Ove godine Tasos, povodom jubilarne godišnjice braka, i tvoje želje. A dogodine Solun  :turpija: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Najbolje da zbog izleta u tamo neki akvapark ne idete na Tasos. Reci da ne može.  :baba:

emge

A prolazi se pored Soluna i kad se ide na Tasos :D

Lani

Mora da se skreće sa puta ali je izvodljivo. Mm bi rekao da ne može, tačno znam.  :lol:
Ja sam prve godine kad smo išli na Tasos pomenula da svratimo u Solun (čitaj Cosmos, Ikeu itd.) u povratku, samo me je popreko pogledao.  :lol: Tako da uvek svratimo u Kavalu umesto u Solun.

AnaK

A sa nategnutim budžetom, WL je popriličan trošak, taman to ide na trajekt i duži put. Dakle, dogodine  :turpija:
Janko 23.7.2002.

Dacko

Može, neki su i kroz Solun išli na Tasos, istina nenamerno. :lol:
S druge strane, ako želite da idete i u Solun, možda nije loše ni da razmotrite neka letovališta koja su mu još bliža, mene nešto kopka Nea Kalikratija otkako sam saznala po kojoj povoljnoj ceni neke komšije idu tamo, mada ne znam kakvo je samo mesto.