Letovanje 2016.

Started by Summer, December 02, 2015, 12:55:59 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Pisale smo puno puta ovde o NK, ja prva. Ja je volim, letovali smo tamo 2011.

emge

Ti ćeš Dacko tamo gdje će Borisova djevojka, ja bih rekla :girl_haha:

Dacko

Obrnuto, zapravo, on je njoj već javio pismom gde ćemo i kad ćemo, pa može da nam se pridruži ako želi. :girl_haha:

emge

Deda

Mene privlaci NK jer je najbliza Solunu a moja deca obicno kod Soluna su zrela za batine  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Margarita

NK mi je na listi zelja odavno, bas zbog Soluna :D
Ali ove godine sam htela da bude sitonija+ oobilazak plaza, posto cemo prvi put autom.
Emge, nije solun usput ako se ide preko bugarske :lol:
Elem, dobra stvar je sto je mm skontao da je dobro prespavati usput, prvi put kad sam pomenula oduvao me.

Lani

Što hoćete preko Bugarske, jel taj put kraći?
NK vam je bukvalno pola sata od Soluna, divota.

Nanny Ogg

Nije preko Bugsrske kraći, nego jedna granica manje

Ajte zene, ne dram'te

Lani

Da, nije mi palo na pamet da prebrojim granice. Doduše, ko ide preko Dojrana, granica sa Grčkom se ne oseti. Na Dojranu ako ima više od dva automobila pre tebe, to računaš da je gužva.  :girl_haha:

veki

ko je jednom leti zaglavio sa Turcima na Bugarskoj granici, on odustane od te varijante, jos su i poskupele vinjete, sad je za 2 nedelje vinjeta 15 evra. Uglavnom se ljudi trude zbog ustede na zelenom kartonu da idu tuda. A mislim da se tim putem ni u Gr nema putarina, a mozda sam samo pobrkala.

U svakom slucaju ja ovu temnu najvise volim :)

@Lani ako imas srece ne moras sam sebi rampu da podignes :lol:

Lani

Tako nekako, carinike mrzi da izađu iz kućice, mm uvek nosi naše pasoše unutra.  :lol:

Dawn

Dojran rula, mi smo samo prve godine isli na Evzoni.
Inače, D. sestra je kupila stan u Kalikratiji, možda nešto iskombinujemo sa njom, a Ana bi radije u Flogitu opet :)

Margarita

Ja smislila jos jednu opciju, da idemo na sitoniju pa u povratku jedno nocenje u solunu. :D
A Tasos da isplaniramo natenane za sledece letovanje, sad mi je to nesto zbrzano.
Prokleta mogucnost izbora, sto bi Dzoni rekao. :rofl:
A za put I granice, generalno, racunam da u junu nije strasno.

Deda

Nije, mi smo 20.6 na ulayu u Grcku cekali samo 3 sata  :D
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani