Letovanje 2016.

Started by Summer, December 02, 2015, 12:55:59 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Pa je jedan pustio narodnjake do daske i otvorio prozor a mm pusti neki hardrok pa otvori i on prozor. Bili smo blizu razvoda , ne znas sta je gore da slusas  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Dacko

:lol:
Mene na granici ne nerviraju ljubitelji muzike ma kakva ona bila (pošto se ja sve vreme vozim uz odabrane hevi metal hitove kakve vole tata i sin, najmekši rok koji me ponekad puste da slušam jeste U2 iz starih dana), čak me i zabavlja turski melos koji se iz nekih kombija čuje, ali gubim živce zbog vozača koji se u onolikoj gužvi dosete da bi hteli da promene red, pa sve zaglave. >:( Obično voze neki džip-tenk i izgledaju malko naoružano, pa ne sme čovek ni da ih ispsuje po želji. Mislim, možda neko i sme, ja ne smem. :lol:

Lani

Ja bih najviše volela da izbegnemo Evzoni, iako je to logičan prelaz kad se ide na Halkidiki.

emge

Lani, mi ćemo zajedno da čekamo :friends:

Margarita

IH, ja cu oko 20. da se vracam :girl_haha:

Dawn

Quote from: Lani on February 29, 2016, 12:17:07 PM
Ja bih najviše volela da izbegnemo Evzoni, iako je to logičan prelaz kad se ide na Halkidiki.

Pa isto je i preko Dojrana, tj. možda 20 km duže, posle se kod Soluna svakako uključujemo na put za Halkidiki, Dejanova logika je da će radije da vreme provede u malo dužoj vožnji nego da čeka satima.

moma

Mi i dalje nikakve planove nemamo, al uzivam sa vama vec.

kalimero

I mi uvek na Dojran.....em nema guzve em nocimo tamo svakako
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

senka

Od naše granice do Sofije je magistralni put, od Sofije do turske granice je novi auto-put. Od skretanja za Grčku do grčke granice ima 3 km, ne znam kakav je put.
Vinjeta se kupuje na pumpama, čim se pređe granica.

Takođe i WL je nešto što se ne propušta, razumem decu  :girl_haha:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Vila

Uplatili :clap:
hotel Village Mare na Sitoniji, AI - jao što se radujem :girl_haha:
http://www.villagemarehotel.com/
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Dacko

Bogme, i jeste za radovanje! :clap: Divno izgleda.  :girl_in_love: A u kom periodu idete?

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Super Vilo.  :clap: Pa ko će da nam čuva Tasos ove godine na kraju?  :girl_haha:

Vila

Mardž će na Tasos :girl_haha:

Idemo od 3. do 13. jula.
U Sabri smo uplatili, dobili early booking popust, i još neke popuste, tako da smo super prošli, potrošićemo možda malčice više para nego što inače ode na more, a sve all inclusive. Ja se baš radujem tako opuštenom letovanju :clap:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

moma

Jao ja bih na Tasos... ali nema sanse ove god.