Main Menu

Letovanje 2016.

Started by Summer, December 02, 2015, 12:55:59 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Na moru se jede voće, povrće, salate, feta sir (ako ste u Grčkoj), riba... a ne pasulj i sarme na 40 stepeni. Pa ni u Beogradu ne jedem to leti a ne da ću na moru.

talas1

Na moru jede ko sta hoce.

Lani

Glitter

ex kada je vodio dete pre neku godinu na more, naravno vodio je i mamu da cuva dete. i vraca se malac sa letovanja i prica utiske i pomene da je baba kuvala pasulj  :crazy:

ja sam samo pomislila kako je to kuvanje pasulja izgledalo u apartmanu u nekoj vili u Stavrosu na plus 40, u kuhinjici bez aspiratora i ne bas blizu prozora i kako je to miomirisalo komsijama i na bazenu vile tog dana....mislim znam da ih nisu izbacili :lol:

Lani

Zamišljam evo :lol: Mora da je baš prijatno leći posle na plažu i plivati sa stomakom punim pasulja.

rafa

Nego devojke, koliko ste rekle da kosta prevoz Keramoti-Tasos, okvirno 20eur za auto i po 5EUR po osobi?

I koliko ima voznje (ili jos bolje km) od Tasosa do Potosa?

Guglam ove grcke sajtove ali sve mi neke razlicite informacije daju za prevoz, a i ne znam gde da denem minibus u one kategorije.  :crazy:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Lani

Zbuniš me kad napišeš Tasos, ja ga zovem Limenas.  :girl_haha:

Cene trajekta tako kako kažeš, vidi ovde na linku da nisu nešto menjali.
http://www.thassos-ferries.gr/serbia.html

Od Limenasa do Potosa nema više od pedesetak km, to je vožnja od oko pola sata otprilike.

rafa

Hvala puno  :flower:

Ja ni ne znam kako se zove, nadjoh ne nekoj karti Tasos city.  :lol:

Logicno je da je Limenas, a i lepse  :girl_in_love:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Lani

Može i jedno i drugo, čak mislim da na putokazima po ostrvu i piše Tasos ali ja nekako navikla na Limenas.

moma

dedina drugarica ana hoce tamo gdje ima lidl
gdje je na sitoniji lidl? nikiti?

anelore

Ja znam za Nikiti, ne znam ima li u Sartiju.
Za Nikiti smo dobili preporuku od prijatelja za super apartmane http://www.halkidiki.com/kassandrinos-apartments/kassandrinos-apartments-photos.htm
Naravno, ne znam da li su kapaciteti popunjeni li ne.

Deda

Nikiti , zato sam ja htela tamo sa Marg  :'( , i Anu da povedemo  :girl_in_love:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Ja iz nekog razloga brkam Nikiti i Toroni, nikad ne znam koji je koji.  :lol:

moma

Nikiti mi se cini bolji kao baza i smog tog Lidla bicu nadglasana... a u Toroniju bih mogla da im ponudim smjestaj na plazi cini mi se....

moma

Quote from: Deda on June 01, 2016, 06:35:54 PM
Nikiti , zato sam ja htela tamo sa Marg  :'( , i Anu da povedemo  :girl_in_love:
jao a svi zajedno.... kakva ekipa