Letovanje 2016.

Started by Summer, December 02, 2015, 12:55:59 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Dedo  :girl_haha:

Stačka, Dan Dar je ogroman, u tom kompleksu  :girl_haha: mislim ima 4 ili 5 kuća velikih za izdavanje, tako da u svakom trenutku ima slobodnih soba, kad god da dođete.

prevodilica

A moja deca bi bez problema opet u  Nei Pori :lol: šta će, mukice, kad za drugo ne znaju :rofl:

Vila

Mi smo bili u Dan Daru, a prošle godine u Skoplju, bilo sjajno :clap:
ove godine ćemo verovatno u Ppopovu kulu, koleginica tamo ide već godinama, oduševljena je.

Valjda ćemo danas ili sutra do Sabre, imamo par hotela u opticaju, onaj gore pomenuti je ipak skuplji nego što nam odgovara :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Vila

more rešeno :clap: hotel Olympian bay kod Leptokarije :dance1:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Deda

Super Vilo, ne sumnjam da je prelep  :clap:
Mada ti moji kumovi Leptokariju ne bi oprostili  :lol: :kiss1:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Vila

Ahahahaha :lol:
birali smo hotel, a ne grad, rešili smo samo da kuliramo :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Dacko

Jesi li to već rešila, uplatili ste?

Deda

Ma super je Leptokarija, taj hotel ima svoju plažu , kad vam dosadi , možete svuda okolo a uve ce isto da skitate gde hocete , svako vece drugo mesto, blizu Katerini, Larissa , a i uveče je tamo super, meni smor kad je malo mesto pa nemas gd eda prosetas.
Mada se ne bih ljutila ni to ako cemo posteno  :girl_haha:

Vila

Uplatili, sve rešeno već. Sad je bio popust 28%, zato smo požurili.
A ima da se naodmaramo, a cunjanje ako nam dođe :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Dacko

Ma za toliki popust čak bi i Dedini kumovi progledali kroz prste Leptokariji. :girl_haha:

Meni nikad nije smor kad je mesto malo, jer su tu uvek kola da se ode u neko veće, nego mi sin minira svaku ideju o cunjanju, koliko mi ovde pravi društvo u kilometarskim šetnjama po gradu, toliko na moru neće da mrdne dalje od plaže. Kad on jednom počne da ide s društvom, ima muž i ja da se slatko iscunjamo, noćni život i sve po redu. :girl_haha:

Deda

Ne bi  :D , kako na oci da izadju celom svetu sa Olimp. regijom, pa mislis li o tome   :lol:

moma

jednom sam na forumu o putovanjima procitala post:
"27. put smo u Leptokariji...." :crazy:
ako ovako nastavimo, stici cemo ga :lol:
mi jos nista

Deda

Ja sam mnogo ljudi upoznala koji idu godinama iskljucivo u Leptokaruju .
I jedne koje idu isklčjucivo u Hanajoti, ista vila, ista soba.
Vole tako, ne vole da menjaju  :innocent:

disco2000

Ma, šta ima da se cunja, odmarajte u hotelu, imate pravo i na pasivan odmor. :lol:

veki

Quote from: Deda on January 25, 2017, 12:52:57 PM
.. ista vila, ista soba.
Vole tako, ne vole da menjaju  :innocent:

Kad bi znali koliko smo imali problema sto su nam jedne godine dodelili
sobu pored, toliko su ga iznervirali da je dozvolio promenu, pa smo nasli Theodoru
2 godine, ista smena, ista soba, isto parking mesto, nedelju dana nije sa mnom
pricao sto sam mu promenila lokaciju za ovu godinu, a bezobrazno sam ga obavestila
mailom ujutro s posla da splasne do kuce :rofl: