Main Menu

Domaca smesa za oblaganje torti

Started by Deda, May 20, 2009, 11:46:00 AM

Previous topic - Next topic

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

chokoladica

Nije lose, nije lose.. bas bih mogla da probam za F rodjendan.. samo ne znam sta cu ako ne uspem  :lol:

Glitter

Quote from: chokoladica on May 20, 2009, 12:02:30 PM
Nije lose, nije lose.. bas bih mogla da probam za F rodjendan.. samo ne znam sta cu ako ne uspem  :lol:
ako prvi put pravis bolje ne eksperimentisati nego kupiti gotovu masu :innocent:

linga

Choko i ja bih na tvom mestu kupila gotovu masu, razlika u ceni i nije neka, a ta masa je fenomenalna. Mislim da je i ova, jedva cekam priliku da je probam.

chokoladica

Meni je eksperiment i sa jednom i drugom , tako da neke razlike i nema  :lol:

Lani

cici

Mene, iskreno, mrzi da pravim.Ova gotova je odlična i lako se modeluje.

chokoladica

A mene mrzi da odem da kupim  :lol: :lol: Ozbiljno. Vidim da toga nema bas svuda, a da jurim po gradu.. ma ni u ludilu  :rofl:

cici

Vidim ja da tebi treba izgovor da ne bi pravila :D
Mogu ja da ti kupim, blizu mi je a moram da kupim i za mene.

chokoladica

A onda dodjes na NBGD i doneses mi  :lol: Ma salim se naravno. pa.. ajd.. al nemoj jos, jos mi je rano.. Koliko to uopste moze da stoji?

Deda

I cime se to lepi?
I kako se kroji?
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

cici

Quote from: chokoladica on May 20, 2009, 07:50:48 PM
A onda dodjes na NBGD i doneses mi  :lol: Ma salim se naravno. pa.. ajd.. al nemoj jos, jos mi je rano.. Koliko to uopste moze da stoji?
Naravno  :lol: Ne znam koliko može da stoji, ali može dugo.Meni je stajalo u njihovoj kesi u kutiji godinu dana.

Quote from: Deda on May 20, 2009, 07:52:04 PM
I cime se to lepi?
I kako se kroji?
Krojiš nožem ili modlama za kolače.Lepi se vodom a može da se napravi lepak, zaboravila sam kako.Oliiiiiiiiiiiiii, kako beše lepak?

janavi

iju
i jeli ste to što je stajalo godinu dana?
:wall:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

chokoladica

Stvarno? Moze da stoji tako dugo??

AnaK

Quote from: cici on May 20, 2009, 07:55:06 PM
Oliiiiiiiiiiiiii, kako beše lepak?

Nisam Oli, al' sam zapamtila: želatin, šećer i voda se zagreju.
Janko 23.7.2002.