Main Menu

Tenis 2016.

Started by Lani, January 04, 2016, 02:23:43 PM

Previous topic - Next topic

maripoza

Nesto zbog oka, koliko vidim u novinama.
Old enough to know better, but too young to care.

Lani

Da, ja nisam pažljivo gledala prvi set, rekao je komentator da je u jednom trenutku imao medical time out, ali nisam to videla.

rafa

Videla sam, cak je i priznala javno mada nisam razumela priznanje.  :think:

Kao neki lek koji je godinama pila zbog dijabetesa a koji je skoro usao na zabranjenu listu, pa nisam shvatila da li je znala ili ne? Verovatno da, ako se izvinjava.

Bilo kako bilo, zao mi je.  :(
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Lani

Pa očigledno je PR mašinerija koja radi za nju procenila da je bolje da sama izađe i prizna nego da se neko drugi dokopa toga i razvuče sve po internetu, to je čist pokušaj kontrole već napravljene štete, ništa drugo, nikakva iskrenost i žaljenje. Verujem da joj je žao ali verovatno najviše zbog neminovne pauze i ugroženih sponzorskih dilova, evo Nike je otkačio još sinoć, baš su brzi.
A nije mi nikako jasno kako trenerska/doktorska/kondiciona i ostala mašinerija oko nje nije našla za shodno da redovno proverava lekove koji se ubacuju na listu zabranjenih. Ako već Mara nema vremena za to. Tako da izgovor "I did not click on that link" (link u mailu koji je dobila početkom 2016. sa spiskom novih zabranjenih lekova) zvuči kao prodavanje magle.

senka

Ma da... sad se vade fleke, što se može...
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Elanor

pa ocigledno su i oni ljudi (ti u masineriji oko nje), i neki od njih otaljavaju svoj posao...
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

kalimero

Kad danas igra Nole?
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

maripoza

kalimero

Gledamo li majami?poispadase svi :crazy:

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

senka

Onaj mali Tim igra odlično
Ne znam šta uradiše Dimitrov i Monfis
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

maripoza

Lani

Novak pobedio, Monfis pobedio.

maripoza