Main Menu

Povratak prirodi

Started by Lani, April 12, 2016, 10:27:43 AM

Previous topic - Next topic

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Deda

Quote from: Zumbulica on April 12, 2016, 11:14:22 AM
Dedo, to je polutrajno resenje, jel?
Pa cim se rade korekcije je polutrajno, mora ponovo da se rade nakon godinu mislim ili 2

Glitter

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Glitter

stacka

Ja se nadam da ce Deda danas biti zadovoljna uradjenim :kiss1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Deda

I ja se nadam  :nokti2:
Ma ne vadim rebro ili operisem nos pa da strepim  :rofl:

AnaK

Ja sam toliko srećna što sam uradila epilaciju da mislim da nema potrebe dalje da se izražavam :lol: Ružno mi je za videti, za sebe nezamislivo.
Janko 23.7.2002.

Praslin

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Glitter

Quote from: Praslin on April 12, 2016, 11:28:56 AM

Obaveznu izdepiliranost intimne regije vidim kao latentno pedofilnu budalaštinu. A i boli  :nokti2:  Mislim, ok ko voli, ali da se to nameće kao imperativ mi je bzvz.

ja se ne slazem sa ovim, ako ja hocu da depiliram svoju intimnu regiju ko je tu onda latentni pedofil, ja ili moj seksualni partner :think: i ne mogu reci nista za bol, vise je do individualnog praga bola, spretnosti onoga ko radi i navike. A za imperativ opet ne mogu da ne pitam ciji imperativ, ako sam zelis da ne budes dlakav, ne zbog casopisa nego zbog sopstvenog osecaja koji gajis.
Htedoh reci, ne mogu da se slozim sa gornjom recenicom  :girl_haha:

Mislim ajd sad tinejdzerke na stranu i njihov nacin gradjenja stavova, ovde povedosmo temu zbog odrasle zele zene koja je donela neke odluke :crazy:

Dedo nadam se da ces biti zadovoljna  :)

aleks

Dedo, bice super.

Ej, ja sad isla na epilaciju, butine i prepone, odusevljena sam :nesvest: inace mislim da treba da budem model za pre i posle, eto toliko je tragicno kod mene :lol: sad samo moram da nadjem gde sledeći tretman da odradim.

Ne volim dlake. Nemam neki stav, ne mislim da treba da robujemo ne znam sve cemu, ali ovo mi je bas osnovna higijena.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

aleks

E i ja sam mislila da si krenula na neko hodanje, planinarenje i sl. :lol:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Ma meni su uvek te akcije  :crazy: Jednom sam se upecala pa ušla u raspravu s jednom koja je podržavala 'no bra day' i neviđeno se zeznula. Objasni mi žena da to što je meni prijatnije i udobnije da nosim brus i po kući i noću nije normalno, i da sam žrtva normi :lol: Neka hvala, više. Live and let live, aman. :rofl:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: AnaK on April 12, 2016, 09:47:18 PM
Ma meni su uvek te akcije  :crazy: Jednom sam se upecala pa ušla u raspravu s jednom koja je podržavala 'no bra day' i neviđeno se zeznula. Objasni mi žena da to što je meni prijatnije i udobnije da nosim brus i po kući i noću nije normalno, i da sam žrtva normi :lol: Neka hvala, više. Live and let live, aman. :rofl:
stiv ih zove bra burners :lol: i tree huggers :lol: zavisno od toga da li je u pitanju samo masna kosa i nesminkanje ili nenosenje bruseva i dlakave noge i ruke i brkovi :lol: