Main Menu

Povratak prirodi

Started by Lani, April 12, 2016, 10:27:43 AM

Previous topic - Next topic

Praslin

Čitala sam neke rasprave po netu, stekla sam utisak da je u nekim delovima sveta potpuna depilacija intimne regije postala norma. Meni je to preterano, odnosno previše mi je da bude norma (kao depilacija nogu), ali stvarno nemam ništa protiv ako to nekome prija.

U mojoj glavi je depilacija nogu, pazuha i nausnica norma, kao i uređenje obrva. Sve ostalo (intimna regija, ruke, leđa) je stvar ukusa.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Vila

Što reče par vas, dlake ne volEm :rofl:
Svakom po izboru, ali mene neće navući na prirodnost :girl_haha:
Depilacija intimne regije treba da bude apsolutno lični izbor i želja, ne bih volela da se to nameće kao pravilo... Ja je primenjujem već dvadeset godina, ni ne znam kako bi drugačije, da budem iskrena...
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Xe

Što se povratka prirodi tiče, nek se vrati onaj ko će da u tome lepo izgleda. Ja neću jer sam dlakava preko svake mere, a zbog hormonskog disbalansa i epilacija je uzaludna. Drugim rečima, pinceta je produžetak moje ruke.
S druge strane, imam guste obrve koje nisam istanjivala godinama, pa opet ne smatram da je pokret crtanja obrva loš i bezveze, naprotiv. Naročito zato što obrve sede i blede godinama, prestaju da rastu i delujemo starije kad su previše tanke. Trećim rečima lol, svako svoju muku muči i treba da odluči dokle će da u tome ide.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Mislim da je na kraju važno odabrati meru koja nam odgovara i u kojoj se osećamo udobno.

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

AnaK

Kad smo na temi, videh kod kolege :lol:

Janko 23.7.2002.

Lani

:rofl:

Što se depilacije intimne regije tiče, svako neka radi kako mu je prijatno, samo da napišem da ne mislim nikako da je uklanjanje svega tamo dole znak da je neko latentni pedofil, mislim to mi u životu ne bi palo na pamet zaista.  :fool: Niti bih muža gledala drugim očima da mu se to dopada. Svašta stvarno.

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

cici

Ja u prirodu necu sigurno. Ruke, noge, pazuh, to mi se sve nekako podrazumeva. Intimna u zavisnosti od raspolozenja ali najcesce sto manje to bolje :D

maxic

Mrzim sve dlake. Skidam svuda, krema, brijac. Kazu da boli epilacija kao i depilacija, pa me to odvraca.
Suma ispod pazuha mi je najodvratnija, jednom sam umalo povratila kad mi je konobarica ljeti donijela pice/hranu i iznad glave puce pogled na duge guste dlacine. FUJ FUJ FUJ.
Sto se mene tice kako ko hoce, ali mi je ovo bilo bas bljak.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Margarita

ja nisam dete prirode :lol:
nametnuto, urodjeno, nauceno... na kraju krajeva nije ni bitno, bitno je da se meni dlakave zene ne svidjaju :lol: i ne mogu sebe da zamislim zaraslu