Letovanje 2017

Started by Lani, February 25, 2017, 05:11:41 PM

Previous topic - Next topic

veki


Lani

Citam i placem na komentare ispod teksta, ima fenomenalnih.  :rofl:

emge

Kisa u kisnoj sumi je pobjednik :lol:

prevodilicaAnaK

Ja prosto ne mogu da izdvojim pobednika, od previše Španaca u Španiji, preko krivice za trudnoću jer kreveti nisu bili odvojeni, do komaraca i kiše, sve mi je pobednik :lol:
Janko 23.7.2002.

Dacko

E pa, mi obavismo letovanje, sad nas do kraja leta čeka samo kuvanje na asfaltu. Bilo je lepo kao i prethodnih godina, vreme nas je fino poslužilo: osam dana u kojima je more bilo savršeno mirno i čisto, jedan dan sa ogromnim talasima za uživanciju i skakanje i jedan, poslednji, u kome smo se samo odmarali u šetnji jer je more zbog talasa od prethodnih dana bilo hladno i puno otkinutih algi, ali nam je bogami taj odmor baš i trebao, inače bi nam izrasla peraja.
Boris dobio masku za ronjenje pa proučavao malo ribice, morske zvezde i rakove samce (samo ih izroni pa vrati u vodu, nijedna živuljka nije bila pozleđena), skupljao školjke, pravio čitave građevine od peska i zamkove baš u stilu srednjovekovnih, sa opkopom, pokretnim mostom (od upletenih grančica) i puškarnicama, ja pročitala nekoliko knjiga po svom izboru u lenjim popodnevima kad je bilo prevruće da se boravi u vodi, ručkala grčke specijalitete da počastim sebe za sve pređašnje muke po fitnesu i tako, čisto desetodnevno uživanje.
I jedna napomena za one koji koriste farbu KYO a imaju sede u kosi, koje ona inače lepo pokriva, ali uz jednu falinku koju sam tek sad saznala: ispira se od slane vode, pa bi bilo dobro prefarbati se nekom drugom bojom pred letovanje.

AnaK

Već prošlo letovanje  :o Meni vreme leti i za druge, ne samo sopstveno :girl_sigh:
Hvala na info za KYO farbu :nesvest:
Janko 23.7.2002.

Vila

baš kako letovanje na moru i treba da prođe, milina jedna :girl_in_love:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

veki

Mi smo na moru trenutno, Dan 4. Ja Sam skvasila noge do clanaka. Voda je ledena, kupa se po neka ekskurzija Rusa I nasi sto su platili pa da iskoriste. Prepoznajem nase jer za razliku of Rusa cvokocu I ulaze po pola data do struka. Stoicki se boreci da ne odustanu

AnaK

Jao, kako ja mrzim hladnu vodu! Gde ste, Veki?
Janko 23.7.2002.

Dawn

Mislim da je Veki u Kalikratiji.
Sad gledam temperature vode, Jonsko je 24, Egejsko 26/27 danas, ne znam, meni je to ok temperatura mora.

AnaK

#101
Nešto je pominjala i Bugarsku ranije, izgubila sam nit  :-[

Edit: U pravu si  :good:
Janko 23.7.2002.

Dawn

Možda i nije u Grčkoj :crazy:

AnaK

Jeste, jeste, u pravu si, jedva nađoh da je uplatila u decembru/januaru  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Lani

Dacko super sto ste se lepo odmorili.  :clap:
Veki bas bzvz, pa kako bre tako usred jula...  :crazy: Ja pak nase letovanje u NK pre par godina pamtim kao pakleno, sto se tice temperature, jezivo je bilo. I more naravno bas toplo.