Main Menu

Leto 2018

Started by veki, January 04, 2018, 01:33:48 PM

Previous topic - Next topic

NenaS

Quote from: Deda on January 17, 2018, 11:20:03 AM
Pepi, Metamorfozis , ili Stavros  :D , mada su i tamo sve komecijalizovali i stavili ležaljke gd eje prirodan hlad. Doduse oko 10.6 jos nisu, tek krajem juna pocinju .

i ja sam gledala Stavros kao opciju pre nego što mi istrčala Nea Kalikatrija. Bila sam tamo, svojevremeno, sa tatom i njegovom porodicom, lepo je. Ima i svakakvih zanimacija za decu koliko se sećam. Ali Deda zna bolje, skorije je bila. :)
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Dawn

Ovog leta smo svraćali u Metamorfozis kod prijatelja, ništa nam se nije svidelo :crazy:

Vila

Ni meni Metamorfosis nije bio nešto, ali mi smo pre dve godine bili u hotelu oko kilometar od njega, te smo ga samo prolazili kad smo išli na druge plaže.

Kod nas se situacija rapidno razvija :lol: nešto pokušavamo da iskombinujemo sa mmovim bratom i devojkom da idemo zajedno, sinoć je bilo blesavo veče, ne bih mogla da nabrojim šta smo sve gledali :rofl: ali mi nešto daleko izgleda šansa da se to i dogodi, te je ipak najverovatnija varijanta sa nas 4 na tasosu. Ipak, videćemo, mi smo jedna luda familija :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

vrana

Mi uplatili opet leds resort, na pelionu, treci put  :turpija:
Poslednja nedelja juna I prva jula
Jedva cekam, tamo je stvsrno prelepo, mada cujem da se proculo za taj hotel, u smislu fantasticnog odnosa cene I kvaliteta, I da je u jeku sezone bas velika guzva I na plazi, a I jagma za mesto u restoranu  :crazy:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

emge

Vrano, koliko je ispalo? Preko kofa ste uplatili?
I kakvo je more krajem juna?

Nanny Ogg

Mi ćemo izgleda na Tasos krajem jula  :dance1: :dance1: :dance1:

Ajte zene, ne dram'te

vrana

Jao divno sto cete svi na tasos!  :girl_in_love:

Emge, 1600e, polupansion, u apartmanu (sa odvojenom.spavacom.sobom), 14 dana, za nas cetvoro

More je super, bili smo vec u tom terminu pre cetri godine, preko dana je I temperatura vode I vazduha prava letnja, samo se preko noci spusti dosta, sto je za mene idealno
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

moma

To je bas super aranzman!

emge

Vrano, jel preko Sabre? Vidim oni imaju...

vrana

Ne, preko mitosa, kao i ranije
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Glitter

odlican aranzman, odavde bi kostao 5000funti :crazy:

emge

Leda je rasprodata za jul, ima tek skuplji termin, onaj od kraja jula :crazy:

Vila

Mi smo posle 16 miliona kombinacija i pikušaja da se uklopimo sa mm bratom i devojkom, neuspešnih  :lol: uplatili letovanje u Sartiju:

http://www.amostravel.rs/aranzman/kuca-ostraco-sarti/

Shvatili smo da su s decom kombinacije sa ostrvima i hotelima baš skupe, te čekamo da krenu sami da letuju a mi da idemo u zezanje :rofl:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

moma

Vilo, ovo je bas na super mjestu.

Vila

Jeste, odmah do plaže, to smo baš hteli  :)
I apartman je ok, dve odvojene prostorije, i deca dele veliki francuski krevet :girl_haha:
Jeste Sarti malo prepun naših :rofl: ali šta je tu je :girl_haha:
Nikako da mi se ostvari da odem negde daleeeeko, gde ima nekih stranaca :lol:
Sarti je veliki, ima radni, taverni, svega, a plaža je fenomenalna, kad smo pre dve godine svratili talasi su bili divni, veliki, svi smo se iskakali i nauživali. Dušan je oduševljen, kaže: najzad idemo negde gde ima pravih talasa :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina