Main Menu

Leto 2018

Started by veki, January 04, 2018, 01:33:48 PM

Previous topic - Next topic

moma

Takav smjetaj bi i nama bas odgovarao. Jedva cekam utiske uzivo. Mm obozava kad smo na plazi.

vrana

Emge, preko koga?
Mozda ima neka druga agencija
Ne znam koliko je oreko bookinga :think:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

emge

Vrano, preko Mitosa...

Lani

Mi ćemo biti na Tasosu od 2. do 12. jula, juče smo rezervisali, zatim 4 dana na Uvcu u povratku sa mora.
Posle u avgustu rafting na Tari, kao prošle godine. Takav nam je plan za ovo leto.  :girl_in_love:

Deda

Lani  :clap:
Stare dobre proverene kombinacije   :girl_in_love:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

moma

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Vila

Super plan :girl_in_love:

I mi ćemo na rafting u toku leta sa ekipom sa mm posla, sigurno, samo da vidimo kad :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Na Taru isto? Prošle godine ste beše išli na Ibar?

Vila

Verovatno opet Ibar, ovaj naš skiper/kolega ne organizuje Taru, daleko im je i nezgodno, iz Čačka su on i ortak, pa se držimo Ibra.
Radili su ranije i Lim, ali sad imaju nekih problema sa Crnogorcima, oko nekih atesta i dozvola...
A ja bih volela da odem i na Taru, baš me privlači...
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Lepo vam je to ako već imate neku ustaljenu šemu ali planirajte nekad i ovo da vidite, stvarno vredi.
Mi ćemo ove godine dan duže, tj. umesto 3, 4 dana i dva spuštanja rekom umesto jednog.

moma

Ja sam splavarila i na drugim rijekama, ali Tara je kraljica splavarenja. Ko god misli da proba neka pozuri, jer ove godine pocinje izgradnja HE Buk Bijela, a to ce def uticati na tok Tare i Drine.

emge

Lani, koji ste vi ono kamp bili? i kad ste mislili da idete ove godine?

Lani

https://www.raftingtara.com/

Drina Tara, ponovo ćemo tamo.
Mi ćemo u avgustu, ali ne znam koji vikend u avgustu, mora i mm da vidi kakva će mu biti situacija sa poslom, svakako pre proleća nećemo zvati da rezervišemo a valjda će do tada on znati.

Svi kampovi su načičkani jedan do drugog pa smo se šetali i obišli nekoliko, dopada mi se i ovaj, na super je mestu, kao i Drina Tara.

http://tara-raft.com/

aleks

Quote from: Lani on January 17, 2018, 09:32:52 AM
Jao što bi bilo divno da budemo u isto vreme tamo.  :girl_in_love: Kad ste vi mislili? Da lobiram onda za taj termin kod muža.  :girl_haha:

Inače, ako se iko od vas zadesi na Tasosu u vreme kad i ja, kafa i viđanje a možda i brčkanje ako uklopimo, OBAVEZNO.

Ovo bi bilo predivno  :girl_in_love: nego mi nismo sigurno nesto sta cemo sa autom, a nesto nije bas za dugacak put pa nam je kao lakse da letimo od kuce.
Vidim da ste vi vec uplatili pa cu da ja lobiram kod mog, ako se opet pokrene prica oko Tasosa :kiss1:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010