Main Menu

Vasa najbolja drugarica

Started by Deda, May 21, 2009, 08:56:01 AM

Previous topic - Next topic

Praslin

Ja ih imam dosta i svaka mi je posebna na svoj način.
Imam Draganu, moju prvu najbolju drugaricu, od predšolskog uzrasta je volim...  :love32:
Imam Jelenu, očevi su nam bili kumovi, išle smo zajedno u osnovnu školu...  :love32:
Imam Maju, takođe iz osnovne škole, ja sam je krstila i venčala...  :love32:
Imam Sandru, iz srednje škole, ona je mene krstila... :love32:
Imam Irenu, sa njom sam stanovala neko vreme, ona je mene venčala...  :love32:
Imam Mašu, ona je dala ima Vidu...  :love32:

I sve su mi najbolje na svetu!!!  :love32:

Imala sam i nekoliko najboljih drugara. U većinu sam se razočarala, pa ne bih više o njima.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

linga

Moja kuma  :love32: 
Mnooogo mi je zao sto je daleko, od 1998. godine zivi u SAD.
Najbolja drugarica iz detinjstva mi je takodje poslala kuma, ali se to kumstvo neslavno razvilo i na zalost nismo u kontaktu  :no:

I imam najboljeg druga, koji mi je sada i kum  :love32:

linga

Quote from: cici on May 21, 2009, 02:57:13 PM
Kako me je rastužila ova tema  :( Imala sam dve najbolje drugarice, jedna je na nebu  :(

Cici, razumem te. Jedna od mojih najblizih prijteljica je takodje umrla, u 25. godini :(

Bebel

Quote from: Praslin on May 22, 2009, 10:45:56 AM
Ja ih imam dosta i svaka mi je posebna na svoj način.
Imam Draganu, moju prvu najbolju drugaricu, od predšolskog uzrasta je volim...  :love32:
Imam Jelenu, očevi su nam bili kumovi, išle smo zajedno u osnovnu školu...  :love32:
Imam Maju, takođe iz osnovne škole, ja sam je krstila i venčala...  :love32:
Imam Sandru, iz srednje škole, ona je mene krstila... :love32:
Imam Irenu, sa njom sam stanovala neko vreme, ona je mene venčala...  :love32:
Imam Mašu, ona je dala ima Vidu...  :love32:

I sve su mi najbolje na svetu!!!  :love32:

:love32: diiiivno!
Lav 05.10.05.

cici

Quote from: Unabebili on May 22, 2009, 12:27:57 AM
Nadam se da su ostali zajedno i time upotpunili oboje svoju mizeriju zauvek :rofl:
Cenim da su jedno drugo vise nego zasluzili ;)  :bighug:
Nisu ostali zajedno, ali su definitivno bili jedno za drugo  :rofl: Sad kad se setim svega shvatam da sam ih oboma zahvalana.Vrlo brzo sve otkrila i uštedeli su mi vreme koje bih izgurbila sa njima.
Linga  :kiss1:

Nevenche

i ja ih imam vise
jelena iz osnovne skole, moja vencana kuma. znamo se bukvalno od rodjenja, a zivele u stanu dos tana doks e ja nisam udala.
maja, drugarica sa fakulteta, ali kao da se znamo ceo zivot.
jos jedna jelena iz osnovne, ja sam njoj kuma i krstila sam joj jedno od troje dece.

one su u prvom krugu, a u drugom koji je odmah iza su milena i jeca.

:love32:

Vockica

Imam moju Sanju :love32:.Bila mi je kuma na vencanju  i krstila je moju Dunju.Isle smo u srednju skolu zajedno,inace je iz Jagodine.Malo je reci da je obozavam!!

Skoro sam obnovila prijateljstvo koje je "cutalo" skoro 10 godina.I bas sam srecna zbog toga.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Vockica

Quote from: Vockica on May 22, 2009, 09:57:15 PM
Imam moju Sanju :love32:.Bila mi je kuma na vencanju  i krstila je moju Dunju.Isle smo u srednju skolu zajedno,inace je iz Jagodine.Malo je reci da je obozavam!!

Skoro sam obnovila prijateljstvo koje je "cutalo" skoro 10 godina.I bas sam srecna zbog toga.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

senka

Quote from: Vockica on May 22, 2009, 09:57:15 PM

i ja i ja  :clap: :clap:

imam kumu koja mi je najbliža i još 2 jako bliske. 

mm mi je najbolji drug  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

gasha

imam par, moju kumu koju znam od svoje 6 godine , prosle smo dosta toga zajedno i  lepih i ruznih stvari, od kako sam se ja udala , malo smo se udaljile.
Ali se onaj osecaj prijateljsta i bliskosti nije nikada izgubio iako se redje vidjamo.

Jos jedna, bliska jako, a druzimo se intenzivno 7, 8 godina i porodicno smo veo bliski.

Kada sam dobila dete, pa posle drugo , skoro sve drugarice su me po malo zaboravile , ili sam im bila dosadna. Tako se napravio  neki novi krug dugarica koje su iz drugog plana presle u prvi.
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

linga

Quote from: gasha on May 22, 2009, 10:33:00 PM
imam par, moju kumu koju znam od svoje 6 godine , prosle smo dosta toga zajedno i  lepih i ruznih stvari, od kako sam se ja udala , malo smo se udaljile.
Ali se onaj osecaj prijateljsta i bliskosti nije nikada izgubio iako se redje vidjamo.
Jos jedna, bliska jako, a druzimo se intenzivno 7, 8 godina i porodicno smo veo bliski.
Kada sam dobila dete, pa posle drugo , skoro sve drugarice su me po malo zaboravile , ili sam im bila dosadna. Tako se napravio  neki novi krug dugarica koje su iz drugog plana presle u prvi.

Od svih nasih prijatelja, gotovo niko nema dete. Volimo se i dalje, oni obozavaju nasu decu, ali se realno mnogo manje vidjamo. Kad mi lezemo oni ustaju, ritmovi i potrebe su nam razliciti, teme takodje. I nekako se ne vidjamo coporativno kao pre, kada smo znali tek tako da zaginemo...
Ali, s druge strane, medju ljudima koji imau decu naseg uzrasta nasli smo divne ljude, koji su nam postali super prijatelji, nekako su zajedno rasla nasa deca i prijateljstvo  :love32:

gasha

Quote from: linga on May 23, 2009, 08:16:30 AM

Od svih nasih prijatelja, gotovo niko nema dete. Volimo se i dalje, oni obozavaju nasu decu, ali se realno mnogo manje vidjamo. Kad mi lezemo oni ustaju, ritmovi i potrebe su nam razliciti, teme takodje. I nekako se ne vidjamo coporativno kao pre, kada smo znali tek tako da zaginemo...
Ali, s druge strane, medju ljudima koji imau decu naseg uzrasta nasli smo divne ljude, koji su nam postali super prijatelji, nekako su zajedno rasla nasa deca i prijateljstvo  :love32:

upravo ovako

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

kalimero

pojam najbolje drugarice?? choko, to je kod mene vise vezano za osecaj da mogu (a i ona mene) u ponoc i u podne da pozove da se smejemo ili placemo zajedno, da se najdemo jedna drugoj u najtezim trenucima, da mogu apsolutno sve da joj kazem a da ne merim kako ce da zvuci ili koji ce efekat da proizvede, da znam da me nece "analizirati" iza ledja vec da ce pozitivno shvatiti sve moje bubice (koje ionako zna) i znati da iz mene izvuce najbolje.....

meni je tika jedina osoba koja me zna maltene bolje od mene same..... i voli me ovakvu, bez interesa, bez analize, bez uvijanja.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

ja sam mislila da je tema o masini  za sudove pa nisam otvarala :-X :lol:

nemam najbolju drugaricu, imam dugarice koje poznajem jako dugo
ali najboljeg druga imam 20ak godina i obozavam ga  :love32:

Ivy

Imam moju kumu Ivanu  :love32: ona je najbolje stvorenje na svijetu  :love32:...  zivi u drugom gradu  :girl_cray:

Moja buduca jetrvica me trpi vise od 5 godina ... sa njom sam jako bliska  :love32:

imam i jednu ex...jos od pelena se znamo...nisamo se razdvajale...nismo u kontaktu 6 godina, razocarala me, skup nekih gluposti...igrom slucaja smo "familija" ...udala se za mm-ovog brata od tetke...