Main Menu

Poze za čitanje

Started by AnaK, December 30, 2018, 11:40:46 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

U kojoj pozi čitate duže? Čini mi se da smo nekada ranije već pisale o tome, ali smo bile mlađe :lol: pa se možda promenilo. Meni nijedan ležeći položaj više ne odgovara, sve me boli  :crycry: ili mi se naočare krive  :crycry: ili se ušinem. Pa su mi potrebne ideje za isprobavanje  :flower:
Janko 23.7.2002.

Dacko

Kod kuće uvek u ovom položaju:

AnaK

Hm, ja nemam uslova za to, moram da osmislim da improvizujem i isprobam. Hvala  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Dacko

Ja sam te velike jastuke zgodne za podupiranje leđa dok se leškari kupila da bih njima kao vrstom naslona dopunila Borisov obični krevet za spavanje u sobi, tako da na njemu može da se i udobno sedi, i bili su neverovatno jeftini u lokalnoj prodavnici nameštaja Trilord, 800 dinara komad, mislim na one baš velike (tri su dovoljna za dužinu kreveta od 2 metra) i prekrivene mebl-štofom, kao na ovoj slici, recimo:

AnaK

Nemam nigde dva ugla, na to sam mislila, ali smisliću nešto, deluje mi udobno  :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Deda

U mojoj omiljenoj fotelji iz stare garniture  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

maxic

Iskljucivo lezeci poduprta sa 3-4 jastuka.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Ja nisam od pomoći, pošto i ja čitam isključivo dok ležim.

aleks

Isto, isključivo u lezecem položaju. Retko ovako kao Dacko kad se namestim u dnevnoj.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

emge

Ja sve češće sjedeći, u svom ćošku, sa kafom pored :)

anelore

Ja i lezeci i sedeci. Sad imamo novu super udobnu fotelju, uz nju smo sebi za Novu godinu kupili i tabure, tako da ce uzivanje biti potpuno. :girl_in_love: