Main Menu

Fitness ćoše

Started by stacka, March 20, 2019, 12:51:51 PM

Previous topic - Next topic

emge

Meni su kukovi super razgibani, ali mi je zadnja loža skraćena i to je jedino što istežem na pilatesu... ostalo mi je sve laganica :)
Stačka, bravo :clap:

Lani

Pretpostavljam da je i do toga što sam imala operaciju desnog kuka sa 9 godina, ali definitivno nisam dovoljno rastegljiva i savitljiva tj. ne koliko bih želela.

Što se snage tiče, tu se situacija u poslednje dve godine mnoogo popravila, vidim po mišićima i na oko i po izdržljivosti na treninzima, tim aspektom sam baš zadovoljna. Nedavno sam podigla kilograme na svim mišićnim grupama i malim i velikim i nije mi teško palo.

stacka

Hvala, devojke :)

Lani, sigurno ima veze sa operacijom.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Stačka, koje vježbe od Leslie radiš?

stacka

https://www.youtube.com/watch?v=DYuw4f1c4xs

i

https://www.youtube.com/watch?v=Yr41_8QOTF8
Kod ovih drugih nemam tegice razlicite tezine nego samo od 1 kg, ali zavrsavaju posao.

Skinula sam sa torenta i vezbe koje traju 1h, njih planiram da pocnem tamo negde posle 20. maja.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Hvala :kiss1:
Ja sam radila 30 fana onaj njen tridesetofnevni izazov, to je po pola sata. mogla bih i ja da uvedem 45min :)

stacka

Emge, koji izazov? Ja sam nasla nesto pre par nedelja, cini mi se da je trajalo 28 ili 30 dana, medjutim tu je bila kombinacija vezbi po danima od 15 min pa do sat, tad mi se cinilo da te od sat necu moci da izguram pa se nisam ni udubljivala u pricu dalje.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Leslie Sansone: Walk It Off In 30 Days.
Skinula sa nekog ruskog torenta. Svaki dan po pola sata, 6 puta nedeljno, jedan dan burn dio, jedan dan firm dio (sa tegićima). Sedmi dan odmor, pa u krug.

stacka

Aaa, nije to to onda.  :kiss1:  Ovo sto sam ja videla je bilo kod nje na sajtu, placalo se tipa 15-20 dolara za mesec dana.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

stacka

Nesto mi u subotu djavo nije dao mira, morala sam da se izmerim iako sam jos na pocetku rekla sebi da necu osim pocetkom meseca i moram da se pohvalim - otislo je 10 kg :clap: Ja sam se nadala da cu do mora uspeti toliko da skinem ali iskreno cak i da nisam ne bih se mnogo smorila. Bas sam hepi.

Emge, jesi mozda radila neke od ovih vezbi koje traju 45 min u medjuvremenu? Ako jesi, sta ti kaze satic, koliko kalorija potrosis?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Lani

AnaK

Janko 23.7.2002.

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

emge