Main Menu

Fitness ćoše

Started by stacka, March 20, 2019, 12:51:51 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Hvala :kiss1:

Nisam uzimala plan ishrane, imam onu njenu fitt ebook, tu se nalaze razni recepti pa njih uklapam sa ovom mojom regularnom ishranom.
Meni je Nada sjajna, bas uzivam da je citam.
Razmisljala sam u nekom momentu da krenem sa 28 ili 32 challengom, tu je plan vezbi + plan ishrane ali nisam jos uvek posto sam zadovoljna kako ovo za sada ide.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Vilo, ako ćete da se priključujete nečijem režimu ili planu ishrane, onda ili Nada ili onaj program K. Kovač, to možeš anelore da pitaš za detalje.
https://www.zajednosmolaksi.com/

Mada, Nadin YT kanal je toliko informativan i pun odličnih saveta vezanih i za ishranu i kupovinu zdrave hrane, mislim da svako sebi može da sastavi plan za nedelju dana, samo malo ako se potrudi i udubi.

https://www.youtube.com/watch?v=56evyK8FVlo
https://www.youtube.com/watch?v=XNg_vKaGTdI
https://www.youtube.com/watch?v=e86stSJM368

Vila

:kiss1: :kiss1:
Nama bi značilo da nam neko da plan i recepte, da ne razmišljamo mnogo, a ova Nada mi deluje super. Za program K. Kovač znam odavno, ali ne mogu da se obavezujem na još neke odlaske negde, imamo ionako obaveza milion i sto :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Vila

Mada, sad posle malo detaljnijeg čitanja, a planiram da narednih dana proučim još detaljnije, možda iskopiram Stačkin plan :girl_haha:  :kiss1:
Kupim e-knjigu, izračunamo i mm i ja unos kalorija, pa sami napravimo plan ishrane.
Verujem da bude malo frka u startu, ali onda ćemo da se uhodamo, da naučimo te količine, a inače treba da se vratimo planiranju obroka i kupovine, opet sam upala u stihijske nabavke i hoas u kuhinji...
E, da, treba i da kupim bateriju za kuhinjsku vagicu, koja odavno čami u fioci :lol:

Za fizičke aktivnosti se ne brinem, planiram samo da na tri treninga nedeljno, koji su inače baš zahtevni, dodam i šetnje od bar sat vremena kad nemam treninge. Mm će slično, on ide na plivanje, vozi bajs, a između ćemo da šetamo.

Meni su karate treninzi za ovih sad već više od godinu dana baš formirali mišiće, ko kamen sam :girl_haha: ali kamen obložen salom oko stomaka ohohoho :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Vilo a da probaš malo i neki kardio? Ipak ishrana i kardio u kombinaciji najbolje skidaju salce sa stomaka.
Što i ti npr. ne voziš bajs ili ideš na neki spining barem ako imaš u blizini?
Naravno, zavisi i od toga koliko želiš da skineš i kojom brzinom. Ako hoćeš brže, onda bih ja na tvom mestu definitivno i tako nešto osim karatea.

Vila

Draga, pola mog treninga je kardio, pola kate i tehnike :kiss1:
Celo telo radi, od zagrevanja, preko trbušnjaka i sl, sklekova, do istezanja - a kad se rade tehnike i kate, to prilično troši, i to što su kate teže, budu i duže, pa se lepo preznojiš dok je završiš :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Lani

OK, ti najbolje znaš kakav ti je trening ali to što se neko preznoji ne znači da je odvežbao kardio, to samo znači da je telo izloženo naporu. I ja nekad budem gola voda posle mog core treninga a on je skroz statičan.

Ja sam mislila na klasična skakutanja, trčanje, bicikl, treninzi tipa zumba, aerobik i sl. negde gde puls ide i do 130-140 ako treba.

Vila

Trčanje mrzim, i ono malo što trčim na treningu odradim, ali više od toga, jok. :girl_haha:
Bajs mogu da uključim, i planiram da vozim ponovo kao ranije vikendom duže ture.
Ja sam na karate krenula jer mi je bio potreban skroz smisleni trening, neki razvoj, nešto više od samo skakanja i sl - ne mogu prosto to da samo skačem, trčim i sl.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

linga

Bravo Stacka, mnogo sam posna  :clap:  na tebe i tvoju resenost i istrajnost.
Vilo, samo napred!

Ja sam dobila nekoliko kilograma tokom semestra, znam da mi to nije izgovor, ali upadam u klasičnu zamku kada god imam kombinaciju umor + malo spavanja = previse ugljenih hidrata.

stacka

Lingic :bighug:

Elem, okruglo tri meseca :clap:

Vaga kaze od proslog 1. u mesecu do ovog otislo 3.2 kg, ukupno 11.5 :clap:

Sto se tice obima u odnosu na prosli mesec otislo je iz struka jos 2.5, sa kukova 3.5 grudi i butine po 1 cm i obim iznad nadlaktice se smanjio takodje za 1 cm :)

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dacko

disco2000

AnaK

Janko 23.7.2002.

emge

Lani

Bravo stačka  :clap:, jesi postigla cilj koji si zacrtala?