Main Menu

Fitness ćoše

Started by stacka, March 20, 2019, 12:51:51 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Za odlazak na more da, jos pre dve nedelje. Ukupno nisam, trebala bih da skinem idealno jos 7 pa da budem na kilazi koju sam imala pre prve trudnoce ali zadovoljavam se i sa jos 5.
Kod mene je problem sto uvek lakse skidam gore nego u nogama, sad mi vec neke koleginice kazu da ne bih trebala vise jer mi se poznaje dosta u licu. Nisu daleko od istine.
Sad razmisljam u smeru da bih mozda konacno mogla da se posvetim malo i nadogradnji misicne mase... i da ako nista drugo ne nabacim kilice na moru, pri tom ne mislim na misice ofkors :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

linga

Stacka, ti i ja smo slicno gradjene, jaci donji a slabiji gornji deo. Ti bar imas sise, za razliku od mene  :lol:
Elem, mozda bi ti bolje stajalo ako se bacis na izgradnju misica.
Ja sam sebi najbolje izgledala prosle godine pred polazak u Australiju, jer sam posle meseci u teretani noge zategla a dobila bicepse i tricepse, pa sam izgledala razbacanije u ramenima  :rofl:  tada sam imala 4,5 kg više od moje "idealne težine", ali sam same sebi izgledala bolje i zgodnije.

Lani

Ja ću dati sve od sebe da ne nabacim ništa na moru, iako će iskušenja biti na sve strane. :nokti2:
Trudiću se da se šetam što više i samo tih 10 dana ću praviti pauzu sa vežbama, posle nastavljam gde sam stala, ja i kad je 40 stepeni idem na body pump.

Stačka, da li si mislila baš da kreneš u teretanu na sprave ili ovako kao ja, neka lakša varijanta što se težina tiče ali sa dosta ponavljanja?

stacka

Lani, nemam pojma, iskreno.
Citam redovno onu fitness temu na ani, kad devojke krenu da pisu koje vezbe rade ja se umorim citajuci :lol:
Frka mi je da u teretani radim vezbe sama, bez nekog ozbiljnog nadzora tako da mislim da ce pre biti nesto slicno tom tvom... ali to tek kad se vratimo sa mora.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Ma da, većina njih su frikovi  :lol: i rade na spravama, sa trenerima i sl.
Ja imam slobodne tegove kod kuće i 3 puta nedeljno body pump već neko vreme, sasvim je dovoljno za lepu definiciju, bez nekog gruvanja. Gruvanje pretpostavljam da ti i nije cilj.

stacka

Lani, kako guras vezbanje po ovim vrucinama? Ja sam juce i prekjuce htela da mrem koliko mi je bilo tesko da dodjem do daha vec na pola vezbi, da li je ova sparina ili samo vrucina, nemam pojma ali bas sam se namucila  :crycry: a nije da mi manjka volje i motiva.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Nije mi problem, ima nekoliko klima u sali u teretani. Ovo će mi biti treće leto da vežbam, tako da sam već navikla.
A što mi je najvažnije, kad stignem, samo promenim patike, nema više sto slojeva da se skida, jakne, čizme...

Samo neka ti bude dobro rashlađena soba u kojoj vežbaš i pijuckaj vodu svako malo i biće OK. :kiss1:

Dacko

Uspela sam da sad, maltene pred more, uzgajim obruč sala oko struka, za šta je uglavnom krivo čašćavanje sladoledom posle ručka.  :crycry: Prava je nepravda da dve-tri godine vežbam, od toga poslednjih godinu i po u prilično jakom tempu, postignem željenu kilažu i izgled, dobijem mišiće čak i na leđima, a onda svaki šećer koji pojedem krene da se ljubazno lepi gde ne treba. Pritom uopšte ne unosim više kalorija nego što bi trebalo, nego tačno kao da telo kaže 'mmm, slatkiši, njih ćemo odmah spremiti u salce kao zimnicu'. :girl_cray: I znam kako bi trebalo da se hranim pa da se opet dovedem u red, ali mi se to nimalo ne sviđa, kao ni sve ono što sam iščitala o kortizolu kao mogućem uzroku takvog tipa gojaznosti i njegovom divljanju u određenim godinama, naročito kod žena koje malko preteruju s poslom.

stacka

Dacko, mozda si samo naduta ili mozda treba da dobijes pa je to razlog? :think: Mislim, kapiram da ne pojedes 3 kg sladoleda dnevno. A mozda si samo preumorna pa  ne sagledavas situaciju skroz realno :kiss1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Dacko i ja da potpišem Stačku :bighug:
Prije vjerujem da je voda.

Lani

Dacko, kad vi beše idete na more?
Probaj par dana neki brzinski keto, znači minimum UH, svakako ništa od prostih UH, ne predugo, čisto malo da "splasneš".
Ješćeš sladoled na moru, tako možeš da se motivišeš. :kiss1:

Dacko

Idemo sedmog jula. Ima vremena da to malo sredim koliko da odem mirne savesti (mada ću se onda tamo opet upropastiti baklavama s narandžom), nego me sekira što mi tehnika 'srećni a vitki' nikako ne prolazi. :girl_haha:

Lani

Dobro je, onda imaš dosta vremena. :kiss1:

stacka

Ja sam jutros stala na vagu i moram priznati da sam bila  :nokti: sta cu videti obzirom na broj girosa i pasticija koje sam pojela na moru, plus sladolede da ne pominjem :-[ medjutim vaga pokazuje u odnosu na prosli mesec -2.5 kg :clap:
Vagicu sam nosila i trudila sam se da ipak ne preterujem sa kalorijama bez obzira sto nije bas bilo preterano nutritivno zdravo, tako da kapiram da ima malo i do toga.
Ukupno 14 kg od 1.marta, otisli su i obimi, ovog puta najvise u kukovima, iskreno - prezadovoljna sam.
Do tezine sa kojom sam zatrudnela sa Aleksom mi fali 4.5 kg mada, vec sam pisala da mi to i nije cilj, do mog cilja jos mi treba 2.5 kg.
Nisam vezbala na moru iako sam ponela sve rekvizite ali sam plivala bas mnogo + jogging po pescanoj plazi :girl_in_love:
Danas se vracam svom rezimu konacno.

Dacko, kakva je situacija kod tebe? :kiss1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Bravo stačka! :clap:
Ja planiram na moru da budem dobra i disciplinovana, možda dozvolim sebi neki cheat meal za tih 10 dana ali trudiću se da se ostatak hrane sastoji od voća, povrća, ribe i slično.