Main Menu

Fitness ćoše

Started by stacka, March 20, 2019, 12:51:51 PM

Previous topic - Next topic

Dacko

Svaka čast, Stačka! :clap:

Kod mene i dalje višak na stomaku i bokovima, čak i upadljiviji zato što su mi ostali delovi zategnuti. Trebalo bi da za plažu nabavim ovako nešto:

AnaK

Janko 23.7.2002.

disco2000

emge

emge

Dacko, tebi ništa ne vjerujem, garant si super :kiss1:

stacka

Update

5 meseci kasnije - ostvaren prvi i osnovni cilj, i vise od njega :clap:
17 kg je minus sto se tice kilograma, 15 cm u struku, isto toliko u kukovima, butine  11 cm, nadlaktica 3.5 cm i u grudima je otislo 11.5 cm.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Sad ostaje da odrzavam kontinuitet sto se tice vezbanja. Promena je vidljiva na svim aspektima, i fizicki i psihicki, bas sam zadovoljna :girl_in_love:

Zanimljivo mi je kolliko ljudi je kada me pita koju sam dijetu drzala pa kad im kazem da osim onih prvih mesec dana kada sam izbacila slatkise i sto od marta nisam usla u pekaru a da sve ostalo jedem normalno ali unutar propisane kalorijske vrednosti samo odmahne rukom u fazonu "jao to je smor".
Ne znam, kapiram da smo svi drugaciji, ali meni je ovo odradilo posao i presrecna sam sto mi je Lani otkrila MFP :kiss1:

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dacko

Bravo!  :clap: :clap: :clap: Zapravo si veoma brzo stigla do cilja, eto šta znači posvećenost i pronalaženje načina koji baš tebi odgovara. A ljudima koji ništa ne žele da promene sve je smor, pa i to što si u suštini odabrala najzdraviji tip dijete.

emge

Bravo Stačka, svaka čast :clap:
Prvi period je garant najteži, da se čovjek odvikne od kalorijskih bombi.
Ali respect svakako za uredno unišenje u aplikaciju, za vagicu na ljetovanju, za kimplet primjenu ishrane, za izbacivanje slatkog, ma svakako :respect:
a ljudi odmahuju rukim, jer znaju da nije lako :bighug:

Lani

Bravo Stačka.  :clap: :bighug: Dacko dobro kaže, to je veoma brzo postignut cilj.
To kako si ti smršala, to je jedini način. Mislim, jedini pravi način, da znaš da nisi ničem ugrozila svoje zdravlje.

Naravno da je drugima smor, za brojanje kcal, nedajbože makrosa, merenje hrane, itd. treba da se udubiš i posvetiš a ljudi ili nemaju vremena ili ne razumeju kako i šta treba (a zapravo je vrlo jednostavno i objašnjenja se mogu lako naći na internetu) i onda odustanu i pre nego što su počeli. Znam zato što sam i sama dugo tako razmišljala.

disco2000

Bravo, sjajno, zaista!

AnaK

Janko 23.7.2002.

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Vila

Stačka, svaka čast :clap:

Mm i ja od vikenda krećemo na hrono, zajedno, shvatila sam da ovaj Stačkin način bih ja sama mogla, ali zajedno bi teško - morala bih za dvoje da merim i brojim :rofl:
Pošto više ništa lepo ne mogu da obučem, kilaža je otišla daleeeeko u plus, a vežbam svkaako redovno i puno, vreme je da se buši kašika i zaborave slatkiši i uopšte UH, sem za doručak. Mm isto kuka, ima i on jedno 10-15 viška (ja i više od 15)
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Vilo, nemoj da se ljutiš, ali mislim da je hrono bezveze. Obrni okreni, sve se svoji na kcal deficit.
A sa hrono ima baš mnogo ograničenja, posebno tokom prvih mesec dana. Ja sam shvatila da je meni jedini način ovo kao stačka, ničeg da se ne odričem, samo da pazim na količine. Danas sam jela crnu čokoladu s malinom.  ;D

Vila

Pre 6 godina mi je hrono baš značila, iskreno, skinula sam 10-11 kg za 3 meseca.
Ovo vaše se meni jako sviđa, ali mm nema šanse da bi se time bavio na tom nivou. Ne znam, predložiću, ali se plašim da ne padne sve na mene onda, da merim i mislim za oboje, a to mi baš nije trebalo :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina