Main Menu

Fitness ćoše

Started by stacka, March 20, 2019, 12:51:51 PM

Previous topic - Next topic

Lani

AnaK, sve dok vas ne tera da nosite baletske suknjice, dobro je.  :girl_haha:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Dacko

Mesec i po dana korišćenja aplikacije MyFitnessPall i Stačkine metode (da, da, čak sam naposletku kupila i elektronsku kuhinjsku vagu :girl_haha:) ispostavilo se vrlo uspešno, skinula sam sve ono što sam letos dodala neumereno uživajući u sladoledu i grčkim baklavama. Nije mi bilo baš lako, pošto mm i dalje izvrsno pravi razne slatkiše, naročito čokoladne, ali prosto sam ih uvrstila u jelovnik, naravno u zaista umerenoj količini, a tih dana kad se častim kolačima prilagodim tome ostale obroke.

stacka

Dacko, sjajno :clap: Bas mi je drago!
Ja cu sutra da se merim, redovno mesecno mada nisam bas nesto optimista da ce mi ista drugacije pokazati moja precizna Mi vagica. 3 puta sam samo radila vezbe ovog meseca :wall: jedino sto zaista svakog dana setam, to me drzi koliko toliko aktivnom.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Super Dacko, ma MFP je zakon.
Ja moram da pojačam malo, poslednjih par nedelja mi se svelo na to da dva puta, eventualno tri, idem na vežbe uveče, malo mi je to, najviše volim kad je to 4 puta nedeljno. A sad taman i kreću gužve u mojoj teretani, svaki put je posle leta ludnica. :wall:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....