Main Menu

Putovanja 2022

Started by Vila, January 05, 2022, 08:57:25 AM

Previous topic - Next topic

Vila

Nek nam je sa srećom nova sezona :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Vila

U to ime, mm pre par dana uplatio depozit za kuću na airbnb za drugu polovinu jula na Tasosu, u Laninom omiljenom mestu, Skali Maries :clap: Ide nas četvoro, Ksenijin dečko, dever, žena mu i mala Lidija - puna kuća sreće :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

disco2000

NenaS

Super Vilo  :clap:

Ja nešto ove godine gledam Tursku, tamo još nisam bila, a nije ni mm. Samo da uvedu čarter iz Niša (a izgleda da ima šanse) i da aranžman ne bude baš mnooogooo skup. Za sada su cene u pripremi, tako da mi ostaje samo da čekam. Mislila sam da idemo u avgustu, ali su mi na Fb grupi o Turskoj rekli da je tada u Alanji prevruće, pa bih pomerila za septembar, za prvu polovinu meseca...

Inače, gledam ovaj hotel: https://alaaddinbeach.com/ preko Eurotursa: https://euroturs.rs/leto/turska/antalijska-regija/alanja/alaaddin-beach/
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

prevodilica

Tursku komotno možeš i u drugoj polovini septembra, pa i početkom oktobra, tada je idealno vreme

Dacko

Barcino je izbacio cene za Tursku čarterom iz Niša, samo su za nas troje ipak visoke, čak i u onim povoljnijim hotelima, ovaj nam je recimo preporučen kao takav:
https://barcino.travel/turska/antalijska-regija/alanja/hotel-mesut/
tako da će verovatno opet biti Grčka ako uopšte negde mrdnemo.

Dawn

Kod nas za sad plan da idemo na 3 koncerta, Pentatonix u martu u Budimpešti, Evanescence u junu u Bukureštu i Arctic Monkeys u Pragu u avgustu, pa ćemo usput malo i razgledanje :crazy:

disco2000

Jao, ja imam karte za Pearl Jam za jul u Budimpešti, trebalo je da bude 2020. godine. Njima se još i nadam. I imam za Tori Amos u Milanu :rofl: za mesec i po :lol: kako stoje stvari, tu ću da puknem, mogu samo da se nadam da će da pomeri.

emge

Dacko, jeste dosta skupo, ali je to all inclusive i let avionom. Ispadne oko 2000 za vas troje 11noći?
Ovaj hotel mi izgleda baš sladak, gradski hotel... ja uvjek Tursku zamišljam sa onim ogromnim hotelima gdje nema grada okolo....

Koje su cijene smještaja u Grčkoj? Nismo bili dvije-tri godine, a izgledalo mi je da su i oni podigli cijene.

Dacko

Ne znam kakve su sad agencijske cene za Grčku, verovatno više nego što smo mi plaćali za smeštaj koji smo našli na sajtu Airbnb, gde se čitava kuća, istina 10 min. hoda udaljena od plaže, što nama nije problem, mogla naći za 35 ili 40 evra, a sad očekujem da će biti bar 50 jer su i tamo otišle cene naviše, dok se u Bugarskoj i Albaniji mogu naći i sasvim novi apartmani u zgradama za 20 do 50, pošto su izgleda malo preterali sa zidanjem pa su i cene najma pale.

emge

Albaniju dosta hvale, ja koliko kapiram oni tek kreću sa ozbiljnim turizmom, pa je zato povoljno.

emge

Odlična lokacija, mada me more ne privlači, ne volim ove velike plaže. Najviše mi se sviđa ovaj parkić pored :)
Na to kad dodaš hranu i put, ispalo bi duplo jeftinije.

anelore

Cene za Tursku za all inclusive nisu visoke ako uracunas da u njih ulaze i avionske karte i transferi. Mi smo takodje poceli da gledamo opcije za Tursku, ali sa dvoje dece uzrasta kao sto su nasa, cene znacajno rastu, jer se u vecini hotela Sava racuna kao 3. odrasla osoba, a Vida negde kao dete, a negde kao odrasla. Ali prvo mi da zavrsimo ovo zimovanje  :girl_haha:
Ja imam 2 karte za Peperse u Budimpesti 15.juna, ako sa Savinim ocenama bude sve OK, idemo on i ja, ako ne, idemo MM i ja  :lol:

moma

Quote from: emge on January 05, 2022, 04:02:36 PM
Koje su cijene smještaja u Grčkoj? Nismo bili dvije-tri godine, a izgledalo mi je da su i oni podigli cijene.
I mene interesuje... I uslovi za ulazak, naravno. Mislila sam da će Grci biti malo fleksibilniji...