Main Menu

Putovanja 2022

Started by Vila, January 05, 2022, 08:57:25 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

Dacko

Hvala. :kiss1: Otvorila sam i ja tako jutros, ali su me zbunili brojevi u kružićima, tek mi je sad dok sam gledala tvoj video sinulo da se prosto radi o broju karata koje neko želi da kupi. :fool: :-[

AnaK

:love32: :kiss1:

A ja vežbam novonaučeno korišćenje Looma!  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

anelore

Neno, izabrali smo  Miracle Resort hotel, ovaj https://www.miraclehotel.com/en/galeri/odalar.

Ja ostadoh samo na Pepersima u Budimpesti 15. juna.  :girl_haha:

Dawn

Dacko, preko tixa.hu sam pazarila ulaznice, imaju tamo i englesku verziju, 30-ak evra su.

disco2000

Dobro izgleda taj miracle, jedva čekam utiske. U kom periodu idete?

Meni je ostao Pearl Jam, obzirom da je Tori Amos odložila... valjda se neće poklopiti sa terminom za Pearl Jam-

anelore

Disco, idemo od 1. do 11. jula.

NenaS

:dance1: Pao izbor hotela za letos! Idemo krajem avgusta/početkom septembra u Alanju u ovaj hotel: https://www.1atravel.rs/putovanje/xoria-deluxe-hotel/ Posle praznika treba da uplatimo rezervaciju (50%) a ostatak ćemo polako, svakog meseca, u ratama, do polaska. Lakše mi je tako, manje ću da mu osetim cenu  :nokti2: Al nek ide život! Nije svake godine 35 godina braka  :diva:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

prevodilica

ove godine se ipak malo više putovalo  :girl_in_love:
kako ste zadovoljni ostvarenim do sada i šta vam je plan za naredni period, ako ga ima? 

disco2000

Pa, bilo je lepo videti Budimpeštu sa starijim detetom :love32: :rofl:
Spremam se za konferenciju u jednom norveškom selu :diva: sa pridruženim obilaskom mejstrim fjordova i dolina i železnica i naravno - Vrisak :rupa:

disco2000

Iju, zaboravila sam Zagreb i Kumrovec, valjda zato što ih ne doživljavam kao inostranstvo :ces:

disco2000

Tako da, da, zadovoljna sam ostvarenim, imajući u vidu okolnosti.

disco2000

Iju, opet ja, zaboravila sam četiri dana u Dubaiju :nesvest: nakon nekoliko odlaganja, put se taman poklopio sa ukidanjem obaveze nošenja maski na otvorenom :nokti2:
edit - što je bilo super obzirom na 35 stepeni

prevodilica

eto da se lepo prisetiš  :) baš fino
mi nismo pravili nikakve velike izlete, vikend obaveze oko treninga preostalog veslača nam značajno uskraćuju vreme potrebno za putovanje
jedva da smo uspeli i do Kikinde da odemo, i to samo na vikend, praktično jedan ceo dan, ali nam je u planu sad u septembru da opet skoknemo na Dane ludaje

bila sam na moru sa dečacima krajem juna, Grčka
i nadam se da ću još nedelju dana provesti u Grčkoj sad krajem septembra