Sta biste preporucili ili zeljeli da imate od aparata u kuhinji

Started by Dada, May 22, 2009, 10:55:59 AM

Previous topic - Next topic

Nanny Ogg

Sad sam skapitala o kakvim vratima pricate, ali mi i dalje nije jasno gde su stajali svi ti silni aparati? Jedan pored drugog, jedan iznad drugog? Gde je u kuhinji to stajalo? Skroz sam  :crazy:

Ajte zene, ne dram'te

cici

Quote from: Dawn on May 22, 2009, 04:36:16 PM
Za šta ovo služi cici?
Pometnja u redovima  :rofl:
Ovo ne znam čemu služi, ali sam takva vrata videla na jednoj kuhinji.Iza njih su bili razni aparati.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

lakalut

Quote from: Bebel on May 22, 2009, 03:18:39 PM
je l vi kazete ketl ili ketler?

E dobro pitanje! Ja se vec duze vreme pitam zasto zene to zovu ketler? :-[ Na engleskom ta sprava se zove kettle... Ja ga zovem el. bokal ili kuvalo, i koristim ga svakodnevno :)

MW za razna podgrevanja. I braun stapni mikser, seckalica, i zica za mucenje (3u1) :clap:
L: april 2006.

J: septembar 2009.

Tchi

Nanny Ogg

Dzaba, ja i dalje ne znam kako su oni iza tih vrata stajali  :rofl:

A inace, i ja kazem ketler, a znam da je ketl pravilno..samo, ovako mi vise u duhu naseg jezika   :ces:

Ajte zene, ne dram'te

Kafica

Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

cici

Quote from: Tchi on May 22, 2009, 04:46:57 PM
a mogla je samo reci rolo vrata  :rofl:
Aaaaaa pa nisam mogla da kažem, kod mene samo komplikovano  :-\

cici

Quote from: Lani on May 22, 2009, 11:10:27 AM
A što se tiče ovih koje bih volela da imam, pa uglavnom sam kupila sve što mi treba i sve što imam gde da smestim. Eventualno onaj mikser što sam muti, uvek me mrzi da mutim  :-[

Jao i ovo.Nemam mesta gde da ga stavim  :'(

Bebel

ketler su one sprave po teretanama :lol:

ja kazem ketl, kao engleska rec...tako sam naucila
Lav 05.10.05.

AnaK

Ja vidim da naši uvoznici transkribuju kao ketler, te se nisam mnogo bavila domišljanjem iz kog je jezika :)
Janko 23.7.2002.

Bebel

nisam se ni ja bavila domisljanjem, tako sam i naucila, na stranom jeziku
samo sam pitala
Lav 05.10.05.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Despina

Ovaj raklet cini mi se da je Tink pominjala i topljenje sira kao nacionalno jelo, nesto tako :)
Moji su ga dobili na poklon iz Svice i nisu nesto odusevljeni, ne znam zasto :girl_sad:
Koristim najvise kuvalo/ketler, multipraktik, masinu za sudje.Razmisljala sam o kupovini aparata za hljeba  :girl_smile:
A, L, S