Gdje se odmarate ove godine?

Started by Despina, April 29, 2009, 09:32:47 PM

Previous topic - Next topic

MissL

Jaoj kako da preskocim kad se odlucih za Becice, ja nas dvoje vec videla kako se spustamo zajedno a volela bih i da se malo licno  nauzivam  :crycry: Koliko je ulaz (mozda me to natera da se predomislim :lol: )? Salu na stranu, nisam sigurna da bi pristao na dva tobogana od onoliko, mozda bih samo iskidala zivce  :(
Jos jedno pitanjce, ako si primetila mozda... Pre dve godine smo se kupali na onoj maloj plazi na izlazu iz Becica prema Budvi, koja je bila savrsena. Cula sam da su u brdu napravili neke apartmane i da na plazu vise nema ulaza?!  :crycry: :crycry:
Isplakah se ja k'o kisa u ovom postu :lol:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Lani

Izgleda da smo i mi mali za akvapark  :crycry:

MissL

isplaci se Lani slobodno, ja te razumem  :crycry: :lol:
Stiv 24.11.2003.

Elanor

moje vece dete nije malo ni za jedan akvapark i ni za jedan tobogan (osim onih pod 90stepeni i kojekakvih mesalica). mozda nisu ni vasa :innocent:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

MissL

Na ovu plazu sam mislila, Guvance   :girl_haha: Kooooliko mi je bilo lepo na njoj ... a sad sta cu sad  :crycry: http://static.panoramio.com/photos/original/7329561.jpg
Stiv 24.11.2003.

AnaK

Ulaz je 15€ za odrasle, 10€ za decu.
Nije ni Janko, ali je definitivno tamo bio među najmlađima, i komentarisale su ga radnice kako je mali i neustrašiv (i puštale da se sam spušta sa tih 8+ tobogana) :lol: Generalno, tamo je prelepo i bez tobogana - i barovi, i bazeni i ležaljke. I lepo je provesti dan. Za decu imaju i plutajuće prsluke. Najveći problem je to munjevito sklanjanje iz podnožja tobogana, što zahteva roditelja u vodi sve vreme, a da bi ih pustili da se spuštaju morate da budete s njima tj. da se spustite neposredno pre njih da bi ih dočekali.

MissL nisam ništa zapazila oko Bečića. Taj kraj baš ne znam.
Janko 23.7.2002.

Deda

Zato u Jagodini ima bazencica za decu :bighug:
:bighug:  znaci ja vas sve grlim tamo
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

MissL

Quote from: AnaK on July 16, 2009, 02:55:55 PM
Generalno, tamo je prelepo i bez tobogana - i barovi, i bazeni i ležaljke. I lepo je provesti dan. Za decu imaju i plutajuće prsluke.
MissL nisam ništa zapazila oko Bečića. Taj kraj baš ne znam.
Na ovaj boldirani dao sam mislila  :girl_smile: Bas mi deluje tako kako si opisala - da je tamo jednostavno lepo provesti dan. Uzivajte u ponovnom odlasku  :flower:

Dedo nije losa ideja  :good:  :bighug:
Stiv 24.11.2003.

Lani

Margarita

Quote from: MissL on July 16, 2009, 02:44:00 PM
Na ovu plazu sam mislila, Guvance   :girl_haha: Kooooliko mi je bilo lepo na njoj ... a sad sta cu sad  :crycry: http://static.panoramio.com/photos/original/7329561.jpg

Jooojjj, ML sta mi uradi sa ovom slikom! Koliko smo divnih dana (i noci) mm i ja proveli na ovoj plazici.  :love32: :love32: :love32:

I sad bih se bucnula.  :crycry:

maripoza

Ja cu da vam bojkotujem temu jos mesec dana. Pogotovo te linkove i slike koje stavljate. :ljut:    :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Xe

Ja bojkotujem do kraja sezone, a i posle  :crycry: odmaracu se na lezaljci instaliranoj u dnevnoj sobi. Resila sam da se kurtalisem kreditne kartice  :sissyfight:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

MissL

Divna, divna...

Kreditna kartica je smrt. Iskusni korisnik   :crycry:
Sto se toga tice i ja za sada imam samo dobru volju  :lol: Al' valjda ce da kapne nesto  :clapping: Il' ce da bude one-meal-a-day odmor :rofl: bar cu da doteram liniju
Stiv 24.11.2003.