Main Menu

Tražim, ne nalazim

Started by AnaK, May 29, 2009, 10:08:26 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

:lol: :lol: :lol:
iju :rofl: :rofl: :rofl:
aaaaaaaaaaahahhhahahhhaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahahahhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhaahhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:

bubi

Finalina

samo neka ona nadje to perje pa cemo videti da li smo bile dovoljno mastovite :lol:

AnaK

Pre nekoliko meseci sam u SportVisionu u izlogu videla donji deo trenerke koji mi se mnogo dopao, šokirala se cenom i nisam ni ušla da ga vidim bolje. Pošto krećem na rekreaciju za neku nedelju :diva: sad sam smislila da bih se mogla dodatno motivisati, a i verovatno je snižen. No, ne lezi vraže, u par prodavnica ga - nema, ni komad. Te sam htela da vas zamolim ako se zateknete u sportskoj prodavnci koja prodaje Najk, da bacite pogled. Mislim da je ovaj, ili je bar jako sličan. Ključna je boja, neka teksas-plava, melirana:

Janko 23.7.2002.

prevodilica

mogu da ti pogledam u njihovom autletu u pon, rade oni i sutra, ali radim i ja, pa ne mogu iz kuće dok dežuram
javljam ako imaju i cenu i brojeve i sl.

AnaK

Hvala, kad ti bude zgodno i usput  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

prevodilica

ma preko puta mi je autlet, virnuću u pon :kiss1:

anelore

AnaK Sport vision ima dobar online shop, nadjes model i pretpostavljenu velicinu i dobijes info u kojim pridavnicama ga ima, vrlo su azurni.

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

anelore

Ima i Djak istu stvar. Sad sam pogledala, ali nisam nasla nijedne koje su plave, nasla sam samo neke za koje nemaju fotografiju nego crtez, mozda su te  :girl_haha: http://www.sportvision.rs/tekstil/22567662-classic-ft-cuffed-pant

AnaK

Jao, divne ste, hvala. Ja se sportskom odećom uopšte ne bavim  :-[ ali nađoh:

http://www.sportvision.rs/tekstil/46163490-nike-gym-vintage-pant

:sreca:

U Beogradu, piše da ima u Stadionu, te ću sad da odem da probam  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

Zovi radnju, proveri i reci da ti ostave dok dodjes.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Ma moram prvo da probam. AKo i nemaju plave, da probam model u nekoj drugoj boji, pa mogu i online da naručim. Ja sam to videla samo u izlogu i na slici, ali je prva trenerka koja mi se dopala :lol: pa prosto to želim da ispratim :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Dawn

Ako treba kontakt za Sportsdirect, šaljem na pp :)