Main Menu

Tražim, ne nalazim

Started by AnaK, May 29, 2009, 10:08:26 PM

Previous topic - Next topic

prevodilica

Quote from: Nanny Ogg on June 17, 2009, 02:49:36 PM
Meni sestra zivi tik pored Immo centra, sad cu da je posaljem da vidi ima li tih sandalica, da ne ides za dzabe  ;) Kazi samo koji broj te interesuje

Sandale slicne ovim AnaK sam videla u Bati, ali mislim da su malo nize..ne bas sasvim ravne, ali ipak nize od ovih...5100 din  :crazy: :crazy:

joj, divna si...majke mi
nama treba 25, za široku nogu i visok ris, zato sam i mislila da jurim Melaniu, imali smo ih prošle godine, fenomenalne su mu

ako bude šetkala danas popodne neka pogleda, pliz
a ja sam ionako odustala od NBGD danas popodne
imam kad i sutra
danas je moj Bulevar  :D

Nanny Ogg

Poslah joj sms
Iskreno, ne verujem da ih ima, jer ona rece da za svoje dete nije mogla da nadje tu, nego mu kupila negde u Merkatoru  :ces: A isto nosi 25, decak..
Al pogledace svejedno :)

Ajte zene, ne dram'te

dmi

ja sam te podne puzzle iz TL oprala u masini i nisu vise smrdele
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Ceca

Quote from: interpreter on June 17, 2009, 04:08:57 PM
joj, divna si...majke mi
nama treba 25, za široku nogu i visok ris, zato sam i mislila da jurim Melaniu, imali smo ih prošle godine, fenomenalne su mu

ako bude šetkala danas popodne neka pogleda, pliz
a ja sam ionako odustala od NBGD danas popodne
imam kad i sutra
danas je moj Bulevar  :D

U toj radnji nema uopste Melanije niti Primigi cipelica, bila ja danas,imaju neke mislim da se zovu Ackive kids, nisam bas nesto zagledala kakvog su kvaliteta
Dusan 05.08.2005.

prevodilica

hvala puno, grlz
dobro je da nisam zapucala do NBGD
bila sam danas po bulevaru, hypo je dala dobar hint, može po pasažima preko puta Đerma da se nađe lepe obuće
mislim, za devojčice da sam videla po jedno 16 pari u svakoj prodavnici, a za dečake 2 do 3 modela...
ipak svog debelog vodim sutra da prvo proba, pošto ima visok ris i ne tako dugačku nogu, njemu je fora naći

ako ikada negde vidite Melania cipeliške, ne pitam šta košta...

kupila sam mu u Polinu jedne zatvorene sandale, za štrapac, ali ćemo izgleda morati da ih menjamo, mislim da ga pomalo stežu, jedva je dao da mu probamo i odmah izuo, neće opet da ih obuje ni za šta
vodim ga sutra da promenimo, makar da uzmemo otvorene sandalice ako ništa drugo ne nađemo

Pepi

Ima li neko da mi nareže crtane Doru i Tomasa?   :)
Nisam našla da kupim, a treba da isporučim u Australiju ...

Finalina

kod kuce imam samo Tomasa
u Tasmajdanskom parku postoji tezgica na pravcu vozic-sansa

nelly

Quote from: Ivy on June 17, 2009, 02:15:54 PM
moze po Choko??? Choko sta kazes  :-[ :kiss1:
evo ja putujem za par dana možeš po meni poslati ili mi kaži gde si kupila pa ću ja kupiti i poneti svakako treba da se vidim sa Mashom kad budem bila u Bg  :turpija:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

janavi

Quote from: nelly on June 18, 2009, 10:37:23 AM
evo ja putujem za par dana možeš po meni poslati ili mi kaži gde si kupila pa ću ja kupiti i poneti svakako treba da se vidim sa Mashom kad budem bila u Bg  :turpija:
divne ste sve, jel znate :kiss1: :bighug:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

hypolina

Quote from: interpreter on June 17, 2009, 11:11:10 PM
hvala puno, grlz
dobro je da nisam zapucala do NBGD
bila sam danas po bulevaru, hypo je dala dobar hint, može po pasažima preko puta Đerma da se nađe lepe obuće
mislim, za devojčice da sam videla po jedno 16 pari u svakoj prodavnici, a za dečake 2 do 3 modela...
ipak svog debelog vodim sutra da prvo proba, pošto ima visok ris i ne tako dugačku nogu, njemu je fora naći

ako ikada negde vidite Melania cipeliške, ne pitam šta košta...

kupila sam mu u Polinu jedne zatvorene sandale, za štrapac, ali ćemo izgleda morati da ih menjamo, mislim da ga pomalo stežu, jedva je dao da mu probamo i odmah izuo, neće opet da ih obuje ni za šta
vodim ga sutra da promenimo, makar da uzmemo otvorene sandalice ako ništa drugo ne nađemo

Ja sam 80% sigurna da sam videla 3-4 modela Melania muskih sandalica u jednoj radnji sa patikama odmah pored Grineta na Bulevaru (blizu Tasha). Secam se da sam pre par dana gledala tu Rider sandalice za vodu i da mi je zapalo za oko da imaju muske kozne sandalice samo par komada sa onim prepoznatljivim slovom M. Kad gledas izlog stoje sa desne strane u cosku skroz dole na podu. E, sad valjda nisu neke druge, zato onih 20% ostavljam da se obezbedim da me ne proklinjes ako sam pogresno zakljucila. :mrgreen: Ukoliko sutra ides opet na Bulevar mozda da odes da pogledas. Ja bih se prosetala ali nije mi bas toliko blizu da sutra vucem ovu moju Anarhiju po suncu.

hypolina

Ubih se trazeci elektricni bokal (kettle) ali da ima na sebi termometar koji pokazuje do koliko stepeni se voda zagrejala.

Pomazite, molim vaaaas, jel video neko negde?  :flower:

AnaK

Najpribližnije što sam našla:

http://www.tehnomanija.rs/katalog/philips-bokal-hd-4686.html

http://www.tehnomanija.rs/katalog/philips-bokal-hd-4678.html

To je pregledanjem bokala skupljih od 4.000 na sajtu tehnomanije. Ne verujem da među jeftinijima od toga postoji ta funkcija, ali - pogledaj  :flower:
Janko 23.7.2002.

hypolina

Anak hvala puno!  :flower: Znala sam koce mi priteci u pomoc sa googlanjem.  :kiss1:
Sokirana sam cenom 8999 din. Preterase ga.  :blink:
Pogledacu ovaj drugi Philips, ja sam sve mislila da to nije tako visoka tehnologija staviti termometar unutra. Ocigledno sam pogresila.
Treba mi za nocnu flasicu mleka. Tako sam smislila da zagrejem vodu na 40C.

Ipak cu ja sada da googlam da nadjem neki dobar termos pa da uvece sipam prokljucalu vodu koja ce se do zore rashladiti taman koliko treba. Bar sam ja mujica to tako zamislila.  :D

AnaK

I ja mislim da će ti termos završiti posao.  ;)
Janko 23.7.2002.

maripoza

Trazim sok od nara. Domaci. Sa Jadrana.  :girl_in_love:
Pila ga u Herceg Novom, a i kod drugarice koja ga je donosila iz Kotora dok je zivela u NS. Sad ponovo zivi u Kotoru i nema ko da mi donese soooook.  :suzze:

Nista, samo sam morala negde da se izjadam.  :'(
Old enough to know better, but too young to care.