Main Menu

A sta ce biti kad porastu?

Started by mango, June 04, 2009, 09:45:31 AM

Previous topic - Next topic

monochrome

moja je sa sigurne arhitekture presla na dizajnera interijera ILI uciteljicu ILI  spisateljica :diva:

martina

ja sam jos u trecem gimnazije mislila da li da studiram arhitekturu, medicinu ili engleski :D
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Glitter

Moj se jos uvek drzi inzenjera (mislim da misli na elektroniku kada kaze inzenjer)

Glitter

Ja sam sa sedam godina rekla da hocu da budem filozof...nisam daleko odmakla :lol:

martina

Quote from: Glitter on February 22, 2015, 02:05:40 PM
Ja sam sa sedam godina rekla da hocu da budem filozof...nisam daleko odmakla :lol:
ja sam u tim godinama htjela da budem ona teta u banci sto broji pare
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Glitter

Quote from: martina on February 22, 2015, 10:49:22 PM
ja sam u tim godinama htjela da budem ona teta u banci sto broji pare
:lol: pa blizu si

Urbana

Napala me mama zasto Lola ne zna sta ce biti...ona je vec velika I trebala bi da zna....kakva je situacija kod vas sa 14-15-togodisnjacima

Nekom prilikom je izjavila da ce biti direktor pozorista .... i to je sve

Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Glitter

osim ako sa 14-15 ne mora da izabere skolu koja ce joj bespovratno biti zivotni poziv ja mislim da i ne mora u tim godinama da zna sta ce da bude  :innocent:

Summer

jao, pa ja nisam u maju bila sigurna koji cu fakultet upisati u junu. dvoumila se izmedju matematike i filoloskog i na kraju upisala ekonomiju  :rofl: sa 14-15 tek nisam imala pojma.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

AnaK

Ja sam imala pojma sa 14-15, ali sam postala ni nalik :lol:
Janko 23.7.2002.

Dacko

I ja sam se sa 14 dvoumila, upisala sam gimnaziju umesto neke stručne jer pojma nisam imala šta bih htela jednog dana da radim, ma nije mi bilo lako ni da se odlučim između matematičkog i jezičkog smera u gimnaziji, doslovno sam došla sa obe popunjene prijave pa naslepo izvukla i predala jednu. :)
Jednako sam neodlučna bila i kad sam faks birala, i ne bih pogrešila ni da sam odabrala neke druge koji su mi bili u planu.

cici

Ira

Moji svake godine mijenjaju svoje buduce zanimanje  :lol:
Ove godine Milan hoce da bude hemicar , a Monika vojnik  :crycry:
:lol: :lol:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Zumbulica

Nama tek sad nije jasno  :crazy:
A pre neki dan slusam J kako odgovara E racionalnim argumentima od nekog zanimanja tipa - dizajner  :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

disco2000

Ja sam se nasla tek pre nepunih pet godina :lol: ali sam definitivno u III srednje odredila pravac... :think: