Kvrzice po nogama (stopalima)

Started by lilit_depp, June 05, 2009, 01:41:36 PM

Previous topic - Next topic

Masha

poor lucija :rofl: da li te je dete pitalo zasto je toliko detaljno slikas?!?
Na ovim slikama su joj drugacije postavljeni prsti, palac ne ide ka drugim prstima,mozda malo levi. Pojma nemam da li ima o noge, nikada to nisam videla.

AnaK

Koliko ja znam, O noge su kad ne mogu kolena da se skupe. Noge su joj, inače, k'o da sam je ja rodila  :girl_in_love: To verovatno znači da će kratku suknju da počne da nosi oko triespete  :-[
Janko 23.7.2002.

lilit_depp

Quote from: AnaK on June 05, 2009, 11:02:33 PM
Koliko ja znam, O noge su kad ne mogu kolena da se skupe. Noge su joj, inače, k'o da sam je ja rodila  :girl_in_love: To verovatno znači da će kratku suknju da počne da nosi oko triespete  :-[

Samo vas dve za*ebavajte. Znala sam da ce geni nekad isplivati.  :love32:  :lol:
L, L, K

AnaK

Janko 23.7.2002.

janavi

ma jok bre
možda ima malčice spušten svod, meni baš ne izgleda ni da ima neke čukljeve što pričaš, možda malčice levi palac

ti separatori nisu ništa poseebno, V nosi neke silikonske ovakve
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

maripoza

:blink: Znaci, neverujem sta radis tom detetu da bi nam pokazala slike. :lol:

Nemam pojma sta je to, ali saljem :kiss1: Luciji, valjda ce se dete do ponedeljka odmoriti od fotografisanja.  :D
Old enough to know better, but too young to care.

lilit_depp

Quote from: AnaK on June 05, 2009, 11:10:12 PM
Da, definitivno nema O noge. Evo, vidi i sama:

http://www.rucosm.com/ienglish5.htm
Nema gore, al ima dole. Oko nogu se ne brinem posto je nasledno (moram da vidim da li moze nekako da se koriguje), al kvrzice su ono sto me brine. ne vide se toliko kad "normalno" stoji, al kad joj "zategnem" stopalo, i te kako se vide.

@ivana, hvala.
(ma moja sveki ima jezive cukljeve, to sam rekla)
L, L, K

lilit_depp

Quote from: maripoza on June 05, 2009, 11:13:40 PM
:blink: Znaci, neverujem sta radis tom detetu da bi nam pokazala slike. :lol:
Vidim da si u shocku.  :o  :lol:
L, L, K

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

AnaK

Janko 23.7.2002.

:ph34r:

oooj bolje bi joj bilo da se pravila da spava  :lol:

ne znam za kvrge nadam se da ce to biti sve regularno, al cukljeve nema jos...ako vec ima neke genetike tu samo dobro povedi racuna da slucajno ne nosi malu obucu, narocito ako joj je jedno stopalo vece od drugog (ko kod mene), onda oce cukalj na toj nozi da se napravi. Mislim da je mene ovo unistilo, posle je bilo kasno. 

:kiss1:

Quote from: AnaK on June 05, 2009, 11:10:12 PM
Da, definitivno nema O noge. Evo, vidi i sama:

http://www.rucosm.com/ienglish5.htm

:o ne vjerujem da i to moze da se koriguje...sto ti je nauka i tehnika..

margo

Quote from: janavi on June 05, 2009, 11:11:08 PM
ma jok bre
možda ima malčice spušten svod, meni baš ne izgleda ni da ima neke čukljeve što pričaš, možda malčice levi palac

ti separatori nisu ništa poseebno, V nosi neke silikonske ovakve

Jel ti separatori pomazu ukoliko imam cukljeve? Meni se nazire nesto kao cukalj i hocu da se ubijem!!! Sve mislim da mi je to od neudobne obuce od koje nisam odustajala celo proslo leto :wall:
Mina 25.07.2003.

AnaK

Imaš svašta nešto za čukljeve - pogledaj u šolovim prodavnicama i u nekoj kombinovanoj ortopedija/apoteka svaštari u Palmotićevoj, ima gomila nekih sitnica u izlogu.
Janko 23.7.2002.

margo

Hvala :flower:
Sta god sam gledala na internetu na tu temu - svi spominju operaciju kao jedini efikasan nacin za resavanje ovog problema :nokti:
Mina 25.07.2003.

AnaK

E to već ne znam. Ali sam zapazila par nekih proizvoda (obožavam da razgledam šta sve postoji  :-[) koji verovatno ne leče ali pomažu, zaustavljaju, olakšavaju i tome sl.
Janko 23.7.2002.