Kvrzice po nogama (stopalima)

Started by lilit_depp, June 05, 2009, 01:41:36 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

Quote from: Lilit_Depp on June 08, 2009, 09:37:26 PM
Sad moram da ih nadjem ili da trazim da mi ih pokazu. Jbt, kolicina stvari o kojima nemam pojma se povecava geometrijskom progresijom.

u gadnog control freaka rastes  :P :kiss1:

a kad nadjes preporuku za ortopeda u bgd, prosledi. kod ovih ovde vise necu da idem, iz principa. sve sto znaju je da mere noge i objavljuju da li su iste duzine. a kad su noge iste duzine, sve je u redu :innocent: :wall:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

janavi

jaaaaaao i V su merili noge
svu je iscrtali flomasterima :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Elanor

Quote from: janavi on June 08, 2009, 10:03:02 PM
jaaaaaao i V su merili noge
svu je iscrtali flomasterima :rofl:
na prethodnom poslu su sve kolege znale koliko im je milimetara jedna noga duza/kraca od druge :rofl:
a kad mu (ortopedu) kazes da ti dete ima x noge, on te pogleda belo i kaze "ali noge su joj iste duzine". ne znam da li je za suze ili smeh.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

lilit_depp

Tu bar mere noge, ovde samo shacnu.  :rofl:
L, L, K

cici

Quote from: Masha on June 08, 2009, 09:09:14 PM
:crazy: Ilija nema to sa strane stopala, vec samo na gornjem delu stopala i ja bih rekla daje to neka kost, a ne nesto mekano :ces:
To imam i ja na istom mestu.Nisam imala uvek, pojavilo mi se pre par godina.Nikad nisam otišla kod lekara.

Masha

Njemu je ta leva strana tela slabija, verovatno posledica netretirane asimetrije. Za uloske rece ono sto sam napisala, cipele samo prirodni materijali, nije bitno da ima anatomski ulozak. Vezbe cuti pokazati kada dodjete. A bazen je preporucila kao najkorsinijuterpaiju 2-3 puta nedeljno

cici

Quote from: Elanor on June 08, 2009, 09:58:41 PM
u gadnog control freaka rastes  :P :kiss1:

a kad nadjes preporuku za ortopeda u bgd, prosledi. kod ovih ovde vise necu da idem, iz principa. sve sto znaju je da mere noge i objavljuju da li su iste duzine. a kad su noge iste duzine, sve je u redu :innocent: :wall:
Znači ja sam za lečenje, nisu iste dužine  :rofl:

lilit_depp

Quote from: Masha on June 08, 2009, 10:16:55 PM
Njemu je ta leva strana tela slabija, verovatno posledica netretirane asimetrije. Za uloske rece ono sto sam napisala, cipele samo prirodni materijali, nije bitno da ima anatomski ulozak. Vezbe cuti pokazati kada dodjete. A bazen je preporucila kao najkorsinijuterpaiju 2-3 puta nedeljno
Hvala. :kiss1:
L, L, K

Kafica

Lilit & Elanor, ja mogu da vam preporučim dr Čobeljića, dečjeg ortopeda (Aninog ortopeda), koji radi na Ortopedskoj na Banjici, a četvrtkom od 14h je u Sokobanjskoj.

Da li ja znam išta van Sokobanjske :ces:  :rofl:

Što se ortopedskih cipelica tiče, nama ih prepisuje Radovanovićka, mada ona pripada struji onih koji nisu za neprestan boravak u njima, već da što više bude bosa. Objašnjenje je da mišići stopala u cipelama nisu max aktivni, kako bi bilo najbolje. Pitaj je kad dođete, povedi Luciju.
Quote from: AnaK on June 08, 2009, 09:43:40 PM
Samo 5?! Kakvi lopovi  :ljut:
Što više bosorepanja po neravnim podlogama (pesak, šljunak, trava).
Ubacivanje klikera u činiju, stopalima.
Privlačenje zavoja sa nekom pločicom na jednom kraju (da se ne uvrće, da ga pločica drži ravno) prstićima.
Hod na prstima, na petama, sa spoljašnje strane stopala.
Delom stopala (prsti + još malo) stane na neki stepenik/ivičnjak i podiže se i spušta.
:good:
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

janavi

Quote from: Lilit_Depp on June 08, 2009, 10:15:45 PM
Tu bar mere noge, ovde samo shacnu.  :rofl:
ma Vanji merili noge neurolozi
ortoped, divan čikica, Prof Brdar, on je pustio da hoda, ona hoda katastrofa, onda joj malo izmrdao kukove na sto strana nešto gledao, kaže, super je ovde za mene nema posla, kakva kraća noga, nek oni rade svoj posao, samo vi vežbajte i slušajte Radovanovićku, doviđenja :girl_haha:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

lilit_depp

Quote from: janavi on June 09, 2009, 08:57:26 AM
ma Vanji merili noge neurolozi
ortoped, divan čikica, Prof Brdar, on je pustio da hoda, ona hoda katastrofa, onda joj malo izmrdao kukove na sto strana nešto gledao, kaže, super je ovde za mene nema posla, kakva kraća noga, nek oni rade svoj posao, samo vi vežbajte i slušajte Radovanovićku, doviđenja :girl_haha:
Htela sam Luciju da vodim kod njega u aprilu, al ne stigoh.
Inace, mislim da je ovo sledeca ustanova koju cu da osacujem ovde: http://www.motio.org/index.html :-[

@hvala Kafice. :kiss1:
L, L, K

aleks

Lilit, izgleda super, pogledah malo i onaj pdf.
Rado bih vodila dete na pregeld tamo. Mozda se i organizujem kad  budem dolazila, rade popodne i ne treba uput. Idealno!
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

lilit_depp

Quote from: aleksandra-l on June 09, 2009, 10:13:05 AM
Lilit, izgleda super, pogledah malo i onaj pdf.
Rado bih vodila dete na pregeld tamo. Mozda se i organizujem kad  budem dolazila, rade popodne i ne treba uput. Idealno!
Pretpostavljam da su cene iste ko i u drugim ordinacijama, al cu da proverim.
L, L, K

Finalina

sta sam sve ovde naucila  :good:

lilit, super da je pregled eliminisao tvoju dijagnozu  :)

AnaK

Janko 23.7.2002.